Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

НИК придобива румънския дилър на Trimble - Agritronic SRL

НИК придобива румънския дилър на Trimble - Agritronic SRL
В края на месец май, лидерът в технологиите за прецизно земеделие в България, НИК приключи последния етап от сделката по придобиването на румънската Agritronic SRL, която е оторизиран дилър на Trimble за Румъния през последните 12 години. През този период компанията обслужва водещи земеделски стопанства и производители на семена, чрез двата си офиса в Букурещ и Тимишоара.
 
В Румъния компанията ще оперира под името Vantage Balkans SRL и ще предлага пълното портфолио от продукти и услуги на Trimble, както и решенията за прецизно земеделие на останалите компании от групата на НИК – Техно Фарм и Ник Агро Сървис.
 
С финализирането на сделката НИК разширява периметъра на търговската си дейност и се утвърждава като лидер в продажбите на оборудване за прецизно земеделие на Балканите.

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug