Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

НИК започна партньорство с новата софтуерна компания Техно Фарм

НИК започна партньорство с новата софтуерна компания Техно Фарм

Специализираната фирма за прецизно земеделие НИК обяви своето партньорство с новата софтуерна компания Техно Фарм, която е първата фирма, специализирана единствено в разработка и внедряване на специализиран земеделски софтуер.

 

„Партньорството с такава фирма ни дава възможността да предлагаме по-добри решения в процеса на оптимизация на стопанствата на нашите клиенти, и в частност работата с GPS оборудването и услугите, предлагани от НИК Агро Сървис. Ние смятаме, че Техно Фарм успяха бързо да създадат иновативни решения, които смятаме, че ще бъдат добро допълнение към предлаганите от нас продукти и услуги за прецизно земеделие“ – сподели Иво Куманов , управител на НИК.

 

„Ние започнахме работа в началото на годината и до момента се бяхме фокусирали основно върху създаването и тестването на продукта ни – софтуер за управление на земеделски стопанства. Към този момент това включва софтуерни решения за работа с договори, карти, комасация, субсидии и Мярка 214 Агроекология. Смятам, че до началото на следващата година Техно Фарм ще бъде един от най-използваните софтуери на пазара с оглед на интереса, който наблюдаваме към нас.“ – допълни Петър Ненов, управител на Техно Фарм ООД.

 


НИК вече 11 години внедрява нови технологии за прецизно земеделие в земеделските стопанства у нас като се стреми да отговори на нуждите както на малки земеделски производители, така и на по-големи структури, ангажирани в производство на земеделска продукция. В портфолиото на компанията влизат:
►GPS системи за прецизно земеделие на американския производител - Trimble;
►Система за мониторинг на земеделски машини;
►Френските технологични пръскачки Berthoud;
►Пивотни и линейни поливни системи от американския производител Valmont;
►Дигитално почвено картиране и препоръки за хранене чрез фирмата НИК Агро Сървис


За повече информация, посетете: www.nik-agro.com

 

Техно Фарм ООД е създадена през 2013 година в гр. София, създавайки функционален софтуер за управление на земеделските стопанства. Екипът на фирмата е съставен от програмисти и GIS специалисти, обединени около идеята да предложат иновативна софтуерна платформа за управление на имоти, договори и производствените разходи.


За повече информация, посетете: www.technofarm.bg

 

 

Коментари
Иван Петров
на 24.10.2013 16:26:56
[:bravo:][:driver:][:driver:][molq]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug