НИКОМ-М стана дистрибутор на Агромашина за В.Търново

НИКОМ-М стана дистрибутор на Агромашина за В.Търново

Първите трактори Беларус МТЗ пристигнаха директно от панаира в Добрич в базата на "НИКОМ-М" ЕООД , фирмата която стана дистрибутор на Агромашина-София за района на Велико Търново.

"Агромашина-София" ЕООД - наследникът на бившето монополно дружество в областта на селскостопанската техника "Агромашинаимпекс",  разшири търговската си дейност в района и на Велико Търново, чрез партньорство с местната фирма специализирана в търговията с резервни части за ССМ и сервиз на Claas  "Ником-М" ЕООД,

Чрез новото партньорство се очаква да нарастне обемът продажби на нови трактори Беларус-МТЗ, нова италианска и турска прикачна техника, а също и употребявани комбайни Claas, които Агромашина внася. 
Очаква се в Търновският клон да бъдат представени и новите модели трактори HURLIMANN, които бяха показани за първи път в България на изложението в Добрич в началото на месеца. 

До момента нови трактори Беларус МТЗ във Велико Търново продаваше Хермес-А ЕООД, но след настъпилите преди месец промени в Бултрекс ООД и оттеглянето на търговския им директор към новосъздадената от него фирма  "Агротрейд" и смяната на цялото ръководство в централния офис в Левски, най-вероятно търновската фирма ще се преориентира в предлаганите марки трактори или ще заложи на досегашната си работа с Лялин - шеф на новосъздадената фирма със седалище в Исперих. Припомняме ви, че освен МТЗ, Бултрекс вече представя марките Pronar и Armatrac, които до скоро се внасяха съответно от Агроконсулт-Стара Загора и "Островски Вълни"ООД.