Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Ником–М организира демонстрации на почвообработваща техника Papadopoulоs

Ником–М организира демонстрации на почвообработваща техника Papadopoulоs

В разгара на активния селскостопански сезон и преди старта на есенната сеитба фирма Ником-М ООД организра полеви демонстрации на почвообработваща техника с доказалата се на пазара марка Papadopoulоs. Демонстрациите ще се проведат в Нови пазар и Монтана.

Земеделските производители, които желаят да посетят демонстрациите и да се запознаят отблизо с работата, техническите параметри и ценовите оферти за почвообработващата техника Papadopoulоs, могат даг о направят на 7 август, сряда в град Нови пазар, обл. Шумен в землището на „Румена Шумен“ АД (на 1 км.след изхода от АМ Хемус, посока гр. Нови пазар преди бензиностанция Петрол), както и на 9 август, петък в Монтана в землището на “Видов Груп” ЕООД (на 6 км от гр. Монатана в посока гр. Лом на път номер 81).

Началният час и на двете полеви презентации е 10 часа.За улеснение на земеделците, които ще посетят демонстрациите на Ником-М, от фирмата посочват и GPS кординати:

Нови пазар:
43-19-39.59” С
27-10-13.07” И

Монтана
43-28-38.4” С
23-14-12.9” И

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug