Нов модел трактор Armatrac 804 Lux представи Бултрекс по време на БАТА Агро

Нов модел  трактор Armatrac 804 Lux представи Бултрекс по време на БАТА Агро

Нов модел трактор Armatrac 804 Lux, създаден за нуждите на европейските фермери, представи по време на БАТА Агро фирма Бултрекс. Повече подробности на новата машина разказа пред Трактор.БГ Казим Ерилмаз (Kazim Eryilmaz), териториален мениджър на Armatrac.

Armatrac 804 Lux има двигател Perkins, произведен в Англия и немска ZF трансмисия, т.е. 16 предни и 8 задни скорости. Общоизвестно е, че съчетанието на двигател Perkins  и трансмисия ZF е перфектната комбинация, която един трактор може да има. Трактор от същия клас, модел от 80 к.с. от друга марка например, не може да се сравни с Armatrac 804 Lux. Той е по-бърз, комфортен,   икономичен и на полето се работи по-добре.

Например, с този трактор можете да теглите 4-корпусен плуг, докато трактор с тази мощност на конкурента марка може да тегли 3-корпусен плуг. Що се отнася до консумацията на гориво, нашият е по-икономичен в ставнение с конкурентни модели. Затова търсенето на този трактор е много голямо в европейлите страни, обясни Казим Ерилмаз.

Според Ерилмаз България е един от най-големите пазари на Armatrac на Балканите. Ние продаваме тези трактори в Гърция, Румъния, Унгария, Сърбия, Хърватска, Словения, и Полша. В Близкия Изток Armatrac също е добре позната марка, макар че има различни спецификации като различни стандарти на двигателни емисии. Много добре тракторите се продават в Ирак, Йемен, Сирия, в африканския регион, в Судан, Мароко, Сенегал, и дори на Карибските острови.

Стремим се да бъдем стабилни на пазара с нашето качество. Качеството е най-важното нещо за нас. Нашето мото е "Действаме локално, но мислим глобално." Ако в България има различни нужди и търсене, ние много лесно можем да се адаптираме към тези нужди. Защото сме гъвкави. Предполагам, че този модел отговаря на очакванията на българските фермери, заяви още Казим Ерилмаз

Очаква се през 4-тото тримесечие на тази година „Бултрекс”  да внесе в България по-големи модели трактори от 90, 100 и 110 к.с. , които в момента се изпитват и сертифицират.

Другата новост на щанда на фирма Бултрекс на БАТА Агро бяха аржентинските прикачни пръскачки Metalfor - модел Футур 2000 с обем на резервоара 2000 л и щанги 18 м, както и модел Футур 3000С с резервоар 3000 л. и дължина на щангите 20 м.

Аржентинската компания Metalfor съществува от 1974 г. и е специализирана в производството на пръскачки, съобщи пред Трактор.БГ Хосе Гилермо Сиснерос (Jose Guillermo Cisneros), външнотърговски директор на Metalfor. Аржентинската фирма произвежда цялата гама от пръскачки – навесни, прикачни и самоходни модели – с вместимост на резервоара 400 л до 3 500 л и с дължина на стрелите от 18 м до 32 м, с или без автопилот. От 2000 година компанията произвежда също така трактори и комбайни.

При представянето си на БАТА Агро Бултрекс постави акцент и при тракторите Steyr, чиито официален представител за България стана фирмата в края на миналата година.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Tрактор.БГ е задължително!