Нова серия компактни трактори LS R пусна Сатнет (ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕ)

Нова серия компактни трактори LS R пусна Сатнет (ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕ)
Тракторите от  серията LS R са ценово икономични, компактни трактори с голяма мощност и функции да извършва тежки задачи с лекота. Моделът  LS R36i е с мощност 36 к.с. и задвижване 4х4. Компактният му дизайн е оптимален за работа в овощни градини, лозя, градинарство, комунални услуги, хоби фермерство, малки и средни стопанства. 
 
Моделът се предлага без кабина. Произвежда се и вариант с фабричен челен товарач, който също така се предлага за Българският пазар, подходящ за животновъдни ферми. Мощният двигател и компактният дизайн позволяват на трактора да извършва тежки товарни работи и в същото време да минава през достатъчно малки пространства във фермите. Аеродинамичният стил предразполага към по-добра видимост от страна на оператора. Освен предните фарове, са добавени два задни за по-добър контрол при нощна работа. 


 
Дизайнът на трактора е не само съобразен със съвременните тенденции но също така е и иновативен и практичен. Размерите на трактора са 3.30 м. дължина и 1,20 м. ширина. Височината до върха на защитната размка, която има и опция да се сгъва, е 2.2 м. Теглото му е 1390 кг. Фабрично тракторът се предлага с 2 броя тежести с опция да се добавят още при нужда. 
 
Двигател:
Предният капак на двигателя се отваря изключително бързо и лесно - с едно докосване, като открива целия кош за лесно обслужване. Двигателят, който тракторът използва, е Mitsubishi S4L2 дизелов– 4 цилиндров с индиректна инжекция и водно охлаждане, 1758 куб. См. Мощността му е 36 к.с. при 2600 об.мин.  Изключително ниските нива на шум от под 81 дБ позволяват на оператора да работи при комфортно. Двигателят отговаря на еконормите Tier 4 и е съобразен с последните изисквания за вредните емисии. Mitsubishi двигателите се характеризират с изключително нисък разход на гориво.
 
Трансмисия и кормилно управление:
Дизайнът на трактора също е напълно съобразен с комфорта на оператора. Удобната кожена седалка е с няколко степени на нагласяне. Местоположението на всички лостове и инструменти е подбрано за максимално удобство и практичност. 
 
Моделът, който се предлага за българския пазар, е обурудван с механична скоростна кутия със синхронизиран трансфер. Скоростите при основният модел са 12 напред и 12 назад. Съединителят е многодисков маслен. 
 
Моделът е оборудван с хидростатично кормилно управление. Воланът е ергономично проектиран с допълнителна функция да се наглася вертикално в зависимост от предпочитанията на оператора. Дизайнерите на модела са постигнали допълнително по-голям ъгъл на завиване,  което от своя страна намалява радиуса, давайки по-добра производителност, специално при по-тесни пространства. Предният мост на трактора е водо и ръждо устойчив.
 
Хидравлична система и ВОМ:
Специфичното при този модел е, че има 2 независими хидравлични помпи за постигане на по-добри резултати при използване на инвентар с изискване за по-мощна работа. Капацитетът на помпите е 26.9 л/мин., като от тях 13.2 л./мин. са на помпата за инвентара. Навесната система е категория 1, триточкова с капацитет на повдигане 820 кг. с хидравлично управление и контрол на позицията.  Фабрично, тракторът има изведени 2 двойки хидравлични клапи за различни комерсиални приложения и инвентар.  
Силоотводният вал ВОМ е заден, независим, с мокър съединител и се характеризира с 3 степени 540,750 и 1000 об./мин. Управлява с от бутон при оператора. 
 
Тракторът LS R36i се предлага на българския пазар от ексклузивния представител за България – фирма Сатнет!
 
 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!