Нова сеялка Kverneland ще излезе на българския пазар през 2015 г. (ВИДЕО)

Нова сеялка Kverneland ще излезе на българския пазар през 2015 г. (ВИДЕО)

Kverneland показа своята най-нова сеялка за слята повърхност – Accord U Drill 6000 по време на изложението Cereals 2014, което се проведе в Англия.

Машината ще бъде представена в България от официалния вносител на марката – Тайтън Машинъри България АД през 2015 година. Първите ѝ тестове като прототип бяха през лятото на миналата година, но вече стартира серийното ѝ производство.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:


Kverneland Accord U Drill се очаква да бъде една от най-успешните сеялки на пазара за селскостопанска техника през следващите години. Това е комбинирана сеялка, при която с едно минаване се извършва почвообработка, изсяване и уплътняване на почвата.

Първите тестове със сеялката Kverneland Accord U Drill показват изключително висока прецизност и ефективност на сеитбата при скорост от 10 до 18 км./ч. Обемът на бункера за семена е изключително голям – 4350 литра, а изсяването се контролира от два електронно управляеми метрични модула, които осигуряват автоматично калибриране. Сеялката е изцяло съвместима със системата ISOBUS и дава възможност операторът на трактора да следи на монитор в реално време целия работен процес.

В предната част на сеялката има валяк за разбиване на буците с диаметър 800 мм. Следват два реда контра-разположени дискове Kverneland Qualidisc, системата за изсяване при разстояние 12,5 см. или 16,7 см., а в края на сеялката е уплътняващия валяк с диаметър на дисковете 900 мм. Той осигурява нужната плътност и защита срещу обилни валежи и загуба на аерацията.

На щанда на Kverneland по време на изложението Cereals бяха представени и популярните модели торачки Exacta, както и богата гама плугове и култиватори.

Пълна информация за продуктовата гама на Kverneland можете да получите от официалния вносител на марката за България – фирма Тайтън Машинъри:



9713525
[email protected]
www.titanmachinery.bg
 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!