Нова търговско-сервизна база за земеделска техника откри Оптиком в Добрич (СНИМКИ)

Нова търговско-сервизна база за земеделска техника откри Оптиком в Добрич (СНИМКИ)

Оптиком ООД откри нов търговско-сервизен център в гр. Добрич. Tака компанията продължава своята амбициозна инвестиционна програма 2011-2015 г., чиято основна цел е да утвърди позициите си като бъде по-близо до своите клиенти и постоянно да повишава качеството на предлаганите услуги.

В изграждането на центъра в Добрич са вложени над 1,5 млн. лева. Той е с обща разгъната площ 990 кв.м и с нови бетонови площадки от 3000 кв. м. Състои се от административни и битови помещения и модерна зала за обучения. Разполага със сервиз, оборудван със съвременна диагностична и сервизна апаратура, магазин и склад за резервни части и с покрита експлоатационна площ за машини.




В новата си търговско-сервизна база, разположена в стратегически за земеделието регион, Оптиком ООД ще предлага пълната гама селскостопански машини, които компанията представлява на пазара: трактори Landini и McCormick, телескопични товарачи и трактори JCB, пневматични сеялки Monosem, тороразпръскващи машини Sulky, плугове Оvlac и др.

 

На събитието присъстваха много клиенти и партньори на фирма Оптиком, които споделиха задоволство от видяното в новия  търговско сервизен център.

Управителят на фирма Оптиком, г-н Веселин Генев приветства от своя страна гостите с думите: „Изключително сме щастливи, че това важно за нас събитие е кулминацията  на уникалните и успешно преминали в цялата страна „Майски вечери при Оптиком“.  Провеждането на днешното събитие в този нов и модерен комплекс в гр. Добрич, ми дава основание да изразя моята лична и на дружеството удовлетвореност, че този изключително важен проект за нас е приключен и за нас днес е чест да ви посрещнем тук в новият  търговско сервизен център в гр. Добрич.“

Поздравително писмо до екипа на Оптиком изпрати кметът  на Община град Добрич г-жа Детелина Николова: „Когато една компания прави крачка напред към своите клиенти, това означава, че тя изцяло е отправила поглед напред не само към своето бъдеще , но и към бъдещето на всички, с които работи. Това означава, че тя посвещава изцяло своето усилие и добри намерения на клиентите си. Това е една особено важна новост, както за града, така и за хората от съседните общини, които имат нужда от такъв вид център и предлаганите в него стоки и услуги. Това е един по-добър шанс за удобно, бързо и качествено обслужване.“


Теодор Пантелеев, управител на фирма „Агростарс“ ООД , регионален представител на „Оптиком“ ООД за Североизточна България, сподели че за изминалите  8 години екипът винаги се е стремил да бъде близо до своите клиенти, за да отговаря на техните нужди, да решава бързо и компетентно възникналите проблеми. „Това събитие е факт, благодарение на добрата работа: нашата като търговци, вашата като на лоялни клиенти, и тази на Оптиком като на стабилен партньор“, допълни още г-н Патлеев.

На събитието присъства и Павел Молточ, търговски мениджър в световната компания за трактори и телескопични товарачи -  JCB, един от основните партньори на фирма Оптиком.  Той също отправи своите пожелания към домакините и гостите: „Нашата компания не само инвестира в иновативни технологии, които да усъвършенстват нашите продукти. Ние не само се стремим да произвеждаме най-добрите продукти, но да осигуряваме и най-добрата следпродажбена грижа и обслужване за клиента. Това е изключително важно за регион като България, където земеделието е добре развито и е един от основните сектори на икономиката. За нас е чест Оптиком да бъдат нашият официален и единствен  вносител тук в България на селскостопанска техника с марка JCB. По отношение на телескопичните товарачи, ние сме първи на пазара в България с над 250 продадени машини до момента, благодарение на работата на екипа на Оптиком, които предлагат най-добрата сервизна грижа за клиента и обслужване след продажбата на всяка машина.“



След прерязването на лентата и специален добруджански фолклорен поздрав, гостите имаха възможност да разгледат новия комплекс.

Както на всяка от останалите „Майски вечери с Оптиком“, гостите на събитието се запознаха с всички новости на предлаганите продукти от фирма Оптиком за 2014 г. Отново присъстващите земеделски производители се запознаха с всички важни аспекти на новата ОСП 2014-2020 и имаха възможност да задават своите въпроси на експерта г-н Свилен Костов от центъра за „Иновативно земеделие“.

Двадесет щастливци спечелиха 20 ваучера за 20% отстъпка за масла и резервни части от Кооперация „Китка“ по повод нейната 20-та годишнина.  Отново бе проведена и специалната томбола са покупка на машини със специални отстъпки, в която участие взеха земеделци от целия регион.


© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!