Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Новата сеялка VADERSTAD Tempo грабна поредния приз за иновации

Новата сеялка VADERSTAD Tempo грабна поредния приз за иновации

Новата сеялка VADERSTAD Tempo грабна приз за иновация в рамките на най-голямато изложение за селскостопанска техника в Унгария - Agrárgép show 2012.


" Убедени сме, че тази награда е само началото на една бъдеща история на успеха за Väderstad Tempo, по начина в който наложихме и успявахме със сеялките Vaderstad RAPID през последните 15 години ", казва Тибор Калмар, мениджър на VADERSTAD Унгария.

 

Земеделските производители очакваха тази прецизна сеялка от Vaderstad, тъй като сетибата на царевица и слънчоглед са две важни земеделски култури в страната, тъй кати тук се отглеждат на почти двайсет милиона декара. Това беше естествено за Väderstad да изберат Унгария, за тестване на сеялките Tempo по време на развойния период в годините 2010-2011, заяви още г-н Калмар.

 

Vaderstad Tempo включва няколко модела, които са предназначени за високоскоростна прецизна сеитба на царевица, слънчоглед и памук. TEMPO е продукт, създаден след дългогодишни изследвания и научни разработки.

 

Царевицата и слъчногледа са зърна, които са различни от пшеницата и трябва да се изсяват при норма от 8 до 10 семена на квадратен метър, освен това на специфична дълбочина в зависимост от почвата и влажността в нея. Всичко това новата сеялка Vaderstad Tempo го прави с изключителна прецизност.

 

Новата серия сеялки от Vaderstad ще се предлага в 6 и 8 редови модели. Продажбата и маркетинга на новата серия сеялки вече стартира в България.

 

„Със сеялките Vaderstad Tempо ние виждаме отлични пазарни възможности в държави като Унгария, Украйна, Франция, Германия и Русия, както и в Румъния и България", заяви за Трактор.БГ Ларс Тилен от Vaderstad.

 

Vaderstad Tempo е оборудвана с иновативна система против вибрации, заради високата скорост по време на сеитба. Тя включва плаващи колела в сеитбения диск, които са синхронизирани и работят в тандем.

 

изсяващ апарат със система против вибрации

 

Повече информация, технически данни и цени за Vaderstad Tempo можете да получите от официалния вносител за България  - Римекс 1 Холдинг.

 

сеялка Вадерщад Темпо

 

Коментари
Joan
на 18.01.2013 21:27:14
[not-good][:wall:][cry]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug