Новата сеялка VADERSTAD Tempo грабна поредния приз за иновации

Новата сеялка VADERSTAD Tempo грабна поредния приз за иновации

Новата сеялка VADERSTAD Tempo грабна приз за иновация в рамките на най-голямато изложение за селскостопанска техника в Унгария - Agrárgép show 2012.


" Убедени сме, че тази награда е само началото на една бъдеща история на успеха за Väderstad Tempo, по начина в който наложихме и успявахме със сеялките Vaderstad RAPID през последните 15 години ", казва Тибор Калмар, мениджър на VADERSTAD Унгария.

 

Земеделските производители очакваха тази прецизна сеялка от Vaderstad, тъй като сетибата на царевица и слънчоглед са две важни земеделски култури в страната, тъй кати тук се отглеждат на почти двайсет милиона декара. Това беше естествено за Väderstad да изберат Унгария, за тестване на сеялките Tempo по време на развойния период в годините 2010-2011, заяви още г-н Калмар.

 

Vaderstad Tempo включва няколко модела, които са предназначени за високоскоростна прецизна сеитба на царевица, слънчоглед и памук. TEMPO е продукт, създаден след дългогодишни изследвания и научни разработки.

 

Царевицата и слъчногледа са зърна, които са различни от пшеницата и трябва да се изсяват при норма от 8 до 10 семена на квадратен метър, освен това на специфична дълбочина в зависимост от почвата и влажността в нея. Всичко това новата сеялка Vaderstad Tempo го прави с изключителна прецизност.

 

Новата серия сеялки от Vaderstad ще се предлага в 6 и 8 редови модели. Продажбата и маркетинга на новата серия сеялки вече стартира в България.

 

„Със сеялките Vaderstad Tempо ние виждаме отлични пазарни възможности в държави като Унгария, Украйна, Франция, Германия и Русия, както и в Румъния и България", заяви за Трактор.БГ Ларс Тилен от Vaderstad.

 

Vaderstad Tempo е оборудвана с иновативна система против вибрации, заради високата скорост по време на сеитба. Тя включва плаващи колела в сеитбения диск, които са синхронизирани и работят в тандем.

 

изсяващ апарат със система против вибрации

 

Повече информация, технически данни и цени за Vaderstad Tempo можете да получите от официалния вносител за България  - Римекс 1 Холдинг.

 

сеялка Вадерщад Темпо