Нови модели и изненади от ИНТЕРАГРИ на БАТА АГРО 2019

Дизайнерската концепция на щанда на ИНТЕРАГРИ България е обновена

Нови модели и изненади от ИНТЕРАГРИ на БАТА АГРО 2019

Като един от най-големите форуми за иновации, технологии и срещи на земеделския бизнес в България, 12-тото издание на специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО през 2019 ще се проведе от 14 до 17 май на добре познатото място - летището в Стара Загора.

 

Тази година събитието протича в обновен формат, като са планирани нововъведения в организацията и концепцията на изложението, така че то да стане по-ефективно и полезно както за изложителите, така и за посетителите. Разположението на изложбените площи е оптимизирано, така че да са достатъчно видими, а обиколката им да е по-кратка и ефективна. В унисон с промените във формата на изложението, дизайнерската концепция на щанда на ИНТЕРАГРИ България също е обновена. Разположен на 1300 кв. м. с прилежащо демо поле, щандът е направен, така че да позволява безпрепятствено и свободно движение на посетителите, като им осигури максимално полезно и приятно изживяване. 

 

 

Централната изложбена площ е разделена на няколко зони, така че да предостави пълноценно и приятно преживяване на гостите на щанда. На влизане в щанда, посетителят попада в т.нар. инфо зона, където го очакват рекламно-информационни материали, изненади и разхладителни напитки, след това пътешествието му продължава към зоната за „Сервиз и резервни части“, където ще може на място да закупи оригинални NEW HOLLAND продукти, както и да направи консултация по интересуваща го тема във връзка с обслужването на машините от  марките, които компанията предлага. 

 

Следващият специално обособен кът е посветен на системите за прецизно земеделие на NEW HOLLAND (PLM). С тяхна помощ всеки земеделец си осигурява най-високото ниво на точност за всяка операция, което прави работата на полето по-ефективна, с по-малко загуби, спестява пари, време и помага да бъде извлечен максимума от всеки сезон. За да бъде гарантирано приятното преживяване, по-нататък е разположена витрина с играчки, оригинални брандирани материали и работни дрехи. Ще има и специален фото спот, където всеки може да участва в нашата фейсбук игра с много награди. 

 

 

На щанда на ИНТЕРАГРИ посетителите на изложението ще имат възможността да разгледат, както и да тестват наживо, представителен арсенал от продуктовото портофолио на компанията. Освен земеделска и строителна техника с марката на световния лидер NEW HOLLAND, в списъка с изложените машини са включени здравите, висококачествени и много производителни машини на лидерите в почвообработването GREGOIRE BESSON, пълната гама изключително надеждни и иновативни пръскачки на италианския производител AGROJET и най-прецизните високоскоростни сеялки KINZE, осигуряващи  дългосрочна сигурност и отлична възвръщаемост на инвестицията. С това ИНТЕРАГРИ предлага завършен комплекс от машини, които заедно осигуряват висока производителност и ефективност, цел на всеки фермер с бизнес подход. 

 

 

Представеният премиерно на миналогодишното издание на БАТА АГРО, CR 10.90 Revelation също ще бъде на разположение за посетителите на тазгодишното издание на изложението. CR 10.90 revelation е последният от 3-те Гинес рекордьора от серията CR на комбайни NEW HOLLAND, тествани в реални условия за най-висока производителност при жътва. Уникалната двуроторна технология на NEW HOLLAND предоставя най-висока производителност и рекордно чиста продукция.  Единственият комбайн в света от Клас 10 – CR10.90 е истински технологичен шедьовър. Той предоставя не само ненадмината ефективност, но и единствени по рода си рентабилност и комфорт на работа. Сред множеството иновации вложени в този чистокръвен победител са патентованите технологии на NEW HOLLAND, Self-Leveling, Opti-Fan™, Opti-Clean™, а вече и с технологията IntelliSense™.

 

 

Гвоздеят на демо полето на щанда на ИНТЕРАГРИ ще бъдат комбайн NEW HOLLAND CR8.90 и трактор NEW HOLLAND T8, с вериги. В демо-полето клиентите ще имат възможност да видят в действие култиватора на GREGOIRE BESSON Normandie. Ункалният по рода си гроздокомбайн BRAUD 9070L също ще бъде изложен на щанда, т.че всеки който би искал да се увери в неговите качества, е добре дошъл! От появата си през 1975 г., гроздокомбайните BRAUD винаги са предлагали най-доброто качество и висока продуктивност. Машината може да се използва целогодишно, като на беритбения модул може да се постави пръскачка, която да обслужва едновременно 6 реда, а по време на резитба може да се монтира също така и резитбен модул. С помощта на BRAUD ръчните операции се свеждат до минимум, а машината се използва продължително време, с което се съкращава времето за изплащане на инвестицията. 

 

Като единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката NEW HOLLAND за България, само ИНТЕРАГРИ предлага 5-годишна удължена гаранция от производителя на своите клиенти. С това уникално предимство, компанията предоставя необходимата сигурност и заслужено спокойствие на клиентите, закупили трактори и зърнокомбайни на световната марка. Единствено клиентите на ИНТЕРАГРИ нямат никакво самоучастие за всички възникнали гаранционни събития. Гаранцията, също така е без никакво допълнително оскъпяване за клиента. В стремежа си да задоволи всяка индивидуална потребност, ИНТЕРАГРИ предлага и гъвкаво финансиране, а отскоро добави в своето портфолио от услуги и заместващ комбайн по време на жътва, с което подсигурява допълнителна сигурност на клиентите. Трябва да се има предвид, че оригиналните резервни части и консумативи удължават живота на всяка машина, а ИНТЕРАГРИ предлага голямо разнообразие, както и опцията за покупка при промоционални условия по време на предсезонни и сезонни кампании, съобразени с цикличността на земеделския бизнес.    

 

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар