Нови модели на тракторите Same Argon в сегмента 60-80 к.с.

Нови модели на тракторите Same Argon в сегмента 60-80 к.с.

Не само високотехнологичните трактори са подходящи са ежедневната работа в селскостопанския сектор. По-семпло оборудваните трактори, често в допълнение с челен товарач, също заемат своето достойно място, наред с по-големите над 200 к.с. машини.

Семпли, но с високо качество – така накратко, могат да се определят новите представители на тракторите Same в сериите Argon³ - 65 и 75.

Двата модела Argon³ 65 и Argon³ 75 имат широк спектър на употреба: за работа в открити пространства и закрити помещения, за транспортиране на фуражи, както и за по-лека работа на полето.

В сегметна от 60 до 80 к.с. тези трактори притежават перфектния баланс от производителност, надеждност и ниски производствени разходи.

Оборудвани с модерен SDF (Sаme Deutz-Fahr) 3-цилиндров турбо дизелов двигател (Argon³ 65: 62 к.с./46 kW, Argon³ 75 с интеркулер: 72 к.с./53 kW) и инжекционна система с високо налягане, сериите Argon³ се определят като трактори с ниска консумация на гориво, която в комбинация със 70-литровия горивен резервоар, позволява дълги и продуктивни работни дни.

Тракторите са със задвижване 4X4 и с чупещ се рол-бар за безопасност. Новите Same Argon³ са много достъпни за експлоатация. Синхронизираната скоростна кутия разполага с 15 предни и 15 задни предавки (с механично превключване) при максимална скорост 40 км/час.

Механичната задна връзка има капацитет на повдигане 3000 кг. Има възможност за прикачване и на спомагателни устройства.

Благодарение на изключителната си подвижност и гъвкавост тракторите Same Argon³ са много подходящи за работа в двора. Те имат ъгъл на завиване 55º и отлично разпределение на цялата тежест.

В съчетание с дисковите спирачки на всяко колело, работещи в маслена баня, тракторите Same Argon³ 65 и 75 могат спокойно да се използват и на пътя.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!