Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Нови предложения при инвентара от Оптиком на БАТА АГРО

Нови предложения при инвентара от Оптиком на БАТА АГРО
Monosem, сеялки №1 за пролетни култури на българския пазар, ще се покажат в пълния си блясък, а акцент ще бъде 6-редовата сеялка NG Plus MЕ с електрическо задвижване, чиито основни предимства са възможността за промяна на сеитбената норма, повишаване на скоростта на сеитба поради независимостта на секциите и лесното изключване на отделна секция.
 
12-редови сгъваеми сеялки с разнообразни приспособления за различни условия на сеитба, торовнасящи уредби, системи Микросем за внасяне на инсектициди и др., както и окопните култиватори Monosem SCD ще очакват своите клиенти.
 
 
Високотехнологичната гама тороразпръскващи машини SULKY ще присъстват с моделите X40+ Econov с обем 3100 л, модел DX 30+ с обем 2800 л и 900-литровата DX20 за перфектно покритие на терена, прецизност и отлична работа дори при неточни настройки и нестабилно водене на трактора.
 
 
Френските сеялки SKY MaxiDrill са създадени за сеитба с висока работна скорост при минимален разход на гориво. Това ги превръща в едни от най-ниско енергоемките машини на пазара. С тях се работи бързо и успешно директно на стърнища, след царевица, във влажни почви, след предсеитбена култивация или директно след оран.
 
Високонадеждните плугове Ovlac ще бъдат допълнени с 4-метровата усилена брана с навесна твърда рама Eurodisc за интензивно надробяване и смесване на растителните остатъци и 5-метровата навесна брана Maxidisc II със сгъваема рама.
 
Най-новото поколение брани на Ovlac с независими дискове са с компактен и опростен дизайн и позволяват перфектна обработка на всякакви видове почви без значение от обема на растителни остатъци на повърхността и са точно за съвременните земеделци, които търсят по-висока скорост, ефективност и печалби.
 
 
Пръскачките KUHN с леки и здрави щанги от 18 до 28 м и обем на резервоара от 3200 л отлично копират терена при работа и осигуряват прецизна и надеждна защита на посевите.
 
Новост при Оптиком е Strip Till, 6 редовата френска директна сеялка на DURO France, която дава възможност за директна сеитба с отлично качество на царевица, слънчоглед, маслодайна рапица и захарно цвекло, като същевременно снижава значително разходите. Почвата се разрохква преди засяването, което улеснява вкореняването на растенията и дава по-добър достъп на кислород, влага и торове. Сеитбата става директно без обработка, което помага да се задържа влажността на почвата, а растежа на плевелите се ограничава. 
 
 
На БАТА АГРО Оптиком представя за пръв път косачки, сеносъбирачи, сенообръщачи и балиращи машини на холандската компания LELY Welger. LELY е създадена през 1948 г и към момента над 2000 нейни служители произвеждат в 6 фабрики машини за животновъдни стопанства. Компанията е реализирала продажби от 502 млн. евро през 2016 г. в над 60 държави по света.
 
Фуражораздаващите ремаркета SEKO също са ново предложение в гамата на Оптиком за животновъдите.
Стопаните на овощни градини и лозя ще намерят необходимата техника за всички видове обработки в трайните насаждения – навесни пръскачки Nobili, надробители, отклоняващи брани, машини за контурна резитба Rinieri и ротационни косачки за овощни градини с отклоняващо рамо Van Wamel
 
Специални промоционални цени предлагат от Оптиком по време на панаира на прикачната техника. Търсете зеления печат „БАТА ЦЕНА“!
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug