Нови технологии Müller-Elektronik и Reichhardt показа Универсал НВГ в Добрич

Нови технологии Müller-Elektronik и Reichhardt показа Универсал НВГ в Добрич

Долнооряховската фирма Универсал НВГ представи на Добричкия панаир нови технологии с марките Müller-Elektronik и Reichhardt - навигации, спрей контролери, терминали, които работят с ISO-BUS системи, както и с автопилот системи.

GPS навигацията на Müller-Elektronik е предназначена за селското стопанство. Операторът на машината се ръководи от цветен дисплей, позволяващ видимост от голям ъгъл при всякакви условия. Има възможност за работа чрез паралелен и контурен режим. В момента Универсал НВГ предлага навигацията на промоционална цена.

Автопилот системата Reichhardt работи на принципа на ултра звук с 4 Sonic сензора. Работи  с точност до 2 см. Системата има възможност за управление на машината по хидравличен път, както и по електронен начин чрез монтиране на ел. мотор на волана. Чрез тази система се избягва използването на РТК станция. Продуктът се предлага на българския пазар от три месеца.

Универсал НВГ представиха още и италианските помпи Comet, както и продуктите за оборудване на пръскачки GeoLine – дюзи, дюзодържачи, капачки, цедки, филтри.