Нови трактори LS с мощност от 35 до 110 к.с. - с едва 0,6% лизинг по време на БАТА Агро Есен 2015

Нови трактори LS с мощност от 35 до 110 к.с. - с едва 0,6% лизинг по време на БАТА Агро Есен 2015

Фирма Сатнет, официален вносител за България на престижната марка корейски трактори LS, пуска по време на започващото днес в Стара Загора изложение БАТА Агро Есен 2015, трактори LS с лизинг от 0,6%.

 

Изключително изгодната финансова схема със само 0,6%  оскъпяване за периода на лизинга и с лизингови вноски, съобразени със сезонността в селското стопанство ще е валидна за фермерите, които сключат договори по време на изложението. 

 

По време на БАТА Агро Есен 2015, Сатнет ще покаже пълната гама трактори LS, които покриват мощностния диапазон от 35 до 110 к.с. Акцент ще бъдe новият модел LS R36i - специално разработен за нуждите на овощарите и лозарите, както и във версия с челен товарач STOLL - за нуджите на животновъдните ферми. Друг акцент ще бъде компактният трактор от серията J - LS J27. Той е оборудван с двигател Mitsubishi и 3 точкова навесна система с капацитет 650 кг. 

 

 

От Сатнет са подготвили специални цени и за универсалните трактори LS Plus 100 Intercooler EHL, които са оборудвани с 4 цилиндрови двигатели с директен инжекцион и интеркулер. Трансмисята при тях е Power Shuttle, а през последната година се утвърдиха сред българските фермери като едни от най-икономичните и здрави трактори в своя клас.