Нови трактори за лозарството Quantum V пуска Case IH

Нови трактори за лозарството Quantum V пуска Case IH

Case IH започна производството на нови специализирани модела трактори –  ултра-тесните Quantum V за лозарството и за леки операции при производството на плодове.

Четирите модела трактори Quantum V - Quantum 75V (78 к.с.), Quantum 85V (88 к.с.), Quantum 95V (97 к.с.) и Quantum 105V (106 к.с.) са изключително компактни с максимална височина на кабината 2190 мм и минимална ширина от едва 1190 мм.

Основна характеристика на тези модели е тяхната цялостна хидравлична система с висок капацитет, която дава възможност на хидравлично задвижвани инвентари да бъдат настройвани по електронен път и да бъдат позиционирани максимално точно, за да се избегне причиняването на щети на  обработваните култури. Вертикалният ауспух на трактора   насочва изгорелите газове встрани от плодовете.

Новите модели  Quantum се въвеждат, за да отговорят на нарастващото търсене на модерни, ефективни и високопроизводителни трактори при производството на меки плодове и грозде. Бизнесът в тези сектори все по-често работи при по-висока плътност на засаждане и по-голяма близост до синорите, за да максимизира използването на земята като свой актив, така че тези фермери се нуждаят от тракторите с голяма маневреност“, коментира Алън Скот, продуктов специалист Case IH.

Допълнителна информация за всички трактори Case IH на българския пазар можете да получите от официалния вносител - Тайтън Машинъри Бългрия:

София
02/ 9713525

[email protected]
www.titanmachinery.bg