Новите модели трактори Agrotron TTV на Deutz Fahr предлагат ненадминат комфорт за оператора

Новите модели трактори Agrotron TTV на Deutz Fahr предлагат ненадминат комфорт за оператора

С над 50 000 на брой трактори, с множество версии и възможности за оборудване, серията Agrotron на Deutz Fahr е една от най-произвежданите в Европа. Високата производителност и надеждност на този трактор е доказана. Agrotron TTV поставя нови стандарти по отношение удобството на работа. Само няколко часа работа са необходими за оператора, за да свикне с управлението. Нещо повече – операторът може да програмира някои от функциите за по-лесно управление или пък да използва автоматични функции, които го улесняват още повече  като му позволяват да се концентрира върху работата си.

Тракторите са оборудвани с турбо дизелов двигател на Deutz и отговарят на Tier III от стандартите за вредни емисии. Иновативната система DPC (DEUTZ Power Control) подпомага предоставянето на необходимата мощност за всяка работа при икономичен разход на гориво.

Трансмисията на тракторите Agrotron TTV е разработена в съвместна работа на Deutz-Fahr със ZF. В резултат от работата са постигнати нови измерения на безстепенната трансмисия. Предоставя четири режима на работа. Това позволява и плавното регулиране на скоростта на пътуване, достигаща до 50 км/ч.

Хидравличната система предоставя висока ефективност на работата и осигуравя отличен дебит на хидравличното масло. Капацитетът на хидравличната помпа е 120 л/мин при налягане от 200 бара.

Здравата предна ос е с много голям капацитет на натоварване и добър клиренс. Операторът може да разчита на надеждното активиране и деактивиране блокажа на диференциалите, което подобрява безопасността  и комфорта по време на работа. Видимостта на тракторите е отлична, осигурява панорамна гледка на 320 градуса. Има някои промени в дизайна, които осигуряват съвременната визия на тракторите.


© Всички права запазени. Позоваването на Трактор. БГ е задължително!