Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Новите шредери ИНО гарантират висока ефективност при работа

Новите  шредери ИНО гарантират висока ефективност при работа

Словенската фирма ИНО е производител на селскостопанска и комунална техника, която в последните години се налага изключително успешно и на българския пазар.  Компанията е  с дългогодишна традиция – повече от 50 години, в  производството на качествен селскостопански инвентар.

 

Производството е насочено в пет основни направления: мулчери и раздробители с работна ширина от 60 до 800 см., торачки с капацитет от 50 до 2500 л., прецизни пневматични сеялки от 2 до 24 реда, продълбочители с пневматично устройство за торовнасяне и мобилни силажо комбайни.

 

В България ИНО има дългосрочни бизнес отношения с официалния вносител на компанията – фирма Трактор Инвест – Карлово, която предлага на клиентите пълно търговско и сервизно обслужване на машините с марка ИНО , като неизменна част от дейността е обучението за работа с тях.

 

На Агритехника 2013 Трактор.БГ разговаря с регионалния мениджър на ИНО Борут Липоглавшек, който ни запознава в детайли с новите модели мулчери, които компанията е пуснала на пазара:

 

"Първо искам да отбележа, че нашата стратегия се базира на внедряване на иновативни технологии за производство на машини за модерно земеделие, високо качество на използваните материали в производството и най-важното да предлагаме на нашите клиенти качествена  европейска техника на изключително достъпна цена.“

 

„Тук зад мен , искам да ви представя нашия нов мулчер ТРИПЛЕКС, предназначен за работа при тежки условия. Той успешно надробява остатъците след жътва на царевица и слънчоглед, като премахва без усилие зелени храсти, стебла от тютюн и високи треви. Основно предимство на Мулчер ТРИПЛЕКС  е, че  работната ширина от 8 метра е разделена на три секции, две от които са независими и имат  ъгъл на движение при работа до 15 градуса, което осигурява изключително добро копиране на терена.

 

„Сърцето на този мулчер е патентованият двойноспирален ротор“ , който е с 45° разпределение на работните органи. Това редуцира разхода на гориво до 24%, като в същото време води до по-добра производителност.

 

Друго  впечатляващо за този мулчер е максималната работна скорост  – до 16 км/ч., което гарантира бързина и рентабилност на полето.  

 

Мулчер ТРИПЛЕКС може лесно да се транспортира по пътната мрежатъй като двете странични работни секции се сгъват хидравлично в транспортно състояние, което е само 3 метра.

 

Мулчерът може да бъде оборудван и с GPS навигация, която оптимално да насочва работата на машината, което гарантира още по-голяма ефикасност при работа. Освен това ние предлагаме на нашите клиенти, оборудване с камера, която позволява на механизатора да следи работата на мулчера, без да се обръща назад.

 

Другият нов продукт, който показваме тук на Агритехника е мулчерът PROFI MEGAза тежка и интензивна работа.

 

Мулчерът  PROFI MEGA е най-професионалната машина в нашата гама, подходяща както за селското стопанство, така и за комунални нужди. Използва се за косене на трева в ливадите и обществените площи, в селското стопанство за раздробяване на всякакви видове растителни остатъци, почистване на пасища и др. Подсилената конструкция, вграденият контранож и голямата работна ширина повишават ефективността на мулчера. Максималната дебелина на мулчирания материал е 8 см в диаметър.

 

Мулчер PROFI MEGA има два изхода за агрегатиране и може да бъде монтиран както на предния, така и на задния навес на трактора. Мулчерът е оборудван с автоматичен обтегач на ремъците и вентилатор за допълнителното им охлаждане. Чрез двойноспиралния ротор с 45° разпределение на работните органи мулчерът консумира по – малко енергия за раздробяване, намаля натоварването на лагерите и други компоненти, изисква трактор с по – малка мощност и прави процеса на работа по – тих.

 

Мулчер PROFI MEGA е оборудван  с метални завеси и предпазни плъзгачи. За да се ускори потокът на масата от раздробени остатъци е възможно отваряне на капака в задната част на машината, което позволява работа с по – висока скорост при гъста растителност.

 

Надробяването е изключително ефективно с помоща на спираловидно разположените Y-образни ножове или чукокве, с които е оборудван мулчерът.

 

Специално за обработката на лозя и овощни градини, нашите мулчери могат да бъдат оборудвани с хидравлично отклоняваща се секция,която позволява едновременно надробяването на остатъците от резитбата в реда и косенето на тревата между овошките или лозята, като гарантира защитата на стеблата. Иключително подходяща машина за биологичното производство на грозде и овощни култури, тъй като надробените остатъци се превръщат в биомаса.

 

 „Всички наши модели мулчери с марката INOса с една година гаранция, като искам да отбележа, че при правилна ескплоатация машините имат дълъг и безпроблемен живот , което говори за високото качество на изработка на нашите продукти.“

 

Цялата гама мулчери с марката INO се предлагат на българския пазар от карловската фирма Трактор Инвест EООД и могат да бъдат закупени до края на годината на преференциални цени.

 

Трактор Инвест ООД

0335/92818 ; 0879 01 10 10; 0888459108

office@tractorinvest.com

http://www.tractorinvest.com

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug