Новите трактори Case IH Quantum са изключително производителни

Новите трактори Case IH Quantum са изключително производителни

Case IH представя новото поколение трактори Quantum. В допълнение към новия външен вид, новите модели предлагат и опции, като средно разположени хидравлични клапани в комбинация с хидравлична помпа с повишен дебит, система за филтрация на кабината от ниво 2 до 4, подобрен интериор и табло за управление, интегрирана предна навесна система и опция за ВОМ.  Също като предходните модели, новите Quantum модели имат серии V (vineyard), N (narrow) и F (fruit). Минималната ширина на трактора е 1,063mm за серия V, 1,228mm за серия N и 1,382mm за серия F.

 

Хидравличната система подобрява производителността

 

Специално за инвентари изискващи средно разположени хидравлични клапани, като например машини за резидба, новите възможности на Quantum включват подобрен, по-компактен средно разположен разпределителен блок, който е по-добре интегриран и предлагащ по-лесно и бързо свързване. Тези, които искат да увеличат подвижността на трактора си, имат възможност да изберат опция интегрираната предна навесна система и ВОМ с капацитет на повдигане до 2600 кг. Предлага се също и опция за 80-литрова хидравлична помпа за новите модели Quantum, която да посрещне изискванията за висок дебит.

 

 

Комфортна кабина с подобрено табло за управление и вентилация

 

Подобренията за оператора включват уникална нова система за филтриране на въздуха при версиите с кабина. Опция за филтриране ниво 4 е специално за елиминиране на фините и вредни частици съдържащи се в препаратите за растителна защита постъпващи в кабината заедно със свежия въздух. Системата позволява филтрацията да бъде превключвана на ниво 4 или ниво 2 (предвидено само за предпазване от прахови частици), за да удължи живота на филтрите от ниво 4, когато не се пръска.

 

 

Лостовете управляващи хидравличните клапани са с променен дизайн с цел увеличаване пространството за оператора, както и нова телескопична кормилна колона. В добавка към това новото аналогово-електронно табло гарантира лесно разчитане на основните показатели на машината. Променен е и педалът за крачна газ с цел смаляване на тунела преминаващ през кабината.

 

Подобрения по двигателя го правят по-екологичен и по-мощен

 

Новият Quantum бива задвижван от последно поколение 3.4-литрови двигатели от  FPT Industrial отговарящи на етап IIIB за вредни емисии благодарение на CEGR (студена рециркулация на отработени газове) и DOC (дизелов катализатор). Интервалите за смяна на маслото и тук са 600 часа.

 

Новото електронно управление на двигателя дава възможност за запаметяване на две стойности за постоянни обороти необходими при работа с ВОМ или приложения изискващи постоянен хидравличен поток. Опциите на трансмисията включват 16F/16R synchro shuttle, 16F/16R power shuttle, и 32F/16R power shuttle.

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!