Новите трактори T9 на New Holland излизат на пазара през Април 2011

Новите трактори T9 на New Holland излизат на пазара през Април 2011

Новите трактори T9 на New Holland са вече на пазара. Това са четири нови модели със стандартната 36 инчова рама (0,91 м), осигуряваща малък радиус на завой – удобство при обработка на редови култури. Моделите са с мощност от 350 до 500 к.с. Земеделските производители, които искат нещо повече могат да изберат един от двата модела с по-широка рама (1,12 м) и мощност 535 и 600 к.с. Всички двигатели отговарят на изискванията на Tier 4Interim за обработка на изгорелите газове.



Т9 осигурява хидравличен поток от около 427 л/мин с до 8 клапи. Кабината е обновена и оборудвана с новия Sidewinder II подлакътник. Контролните функции съвпадат с тези на останалите трактори New Holland.



Двигателите, използвани при Т9 са Cursor 9 и Cursor 13. Новите двигатели предлагат по-висока мощност при изразходване на по-малко гориво и отговаряне на стриктните изисквания за обработване на вредните емисии. Резултатът е комплексен – обработва се повече площ, а същевременно се пести време и пари. Т9 работят със селективната каталитична редукция SCR и съответно използват AdBlue/DEF водния разтвор на урея.


Стандартната трансмисия, която предлагат New Holland e 16 скоростна Full Powershift трансмисия. Тракторите използват Ground Speed Management GSM както на полето, така и на пътя. GSM Field автоматично регулира оборотите на двигателя за постигане на най-добри резултати при работа на полето, а GSM Road извършва съответните корекции на оборотите, за да подобри представянето на трактора на пътя.


© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!