Новият Deutz Fahr Agrotron TTV с акцент върху икономичността и пространството в кабината

Новият Deutz Fahr Agrotron TTV с акцент върху икономичността и пространството в кабината

Deutz Fahr пусна на Европейския пазар новата серия трактори Agrotron TTV. Те са представени в моделите Agrotron TTV 410, Agrotron TTV 420 и Agrotron TTV 430. Мощностния диапазон е от 115 до 224 к.с.

 

Новата серия универсални трактори Deutz Fahr са с подобрени технически способности и намален разход на гориво. Оборудвани са с 4 цилиндрови дизелови двигатели с Турбо компресор и комън -рейл система (DCR )за впръскване на горивото, която работи при 1800 бара налягане. Новост е и системата Ag-Rex за рецициркулация на отработените газове, което прави трактора по екологичен, а същевременно увеличава мощността му. Всички двигатели от новата серия са оборудвани със система за пълно електронно управление.

 

Новите трактори Deutz Fahr TTV са с варио-трансмисия, която позволява скорост от 0,16 до 50 км.ч. ( 40 км.ч. при 1700 об.мин ). Интересна е и иновативната система "Power Zero", с която при определени условия, примерно по наклон надолу, двигателя на трактора може да е в пълен покой и само с докосване на педала на газта да се стартира отново неговата работа.

 

ВОМ на новите TTV серии е 540/540E; 1000/1000E, като може да се управлява от кабината на трактора или от бутони на задния калник. Agrotron TTV 410/420/430 са оборудвани със система за разпознаване на тежестта на товара, която управлява работата на хидравличната помпа, която има дебит до 110 л./мин. Капацитетът на задната навесна система е 6200 кг.

 

Обновен дизайн и разширено вътрешно пространство са другите плюсове и в кабината на Deutz Fahr TTV. Общата квдратура на кабината S клас е цели 6,5 кв.м. ISOBUS модулът е стандартен за всички видове модели от новата серия трактори.

 

© 2011 tractor.bg