Новият комбайн CLAAS TRION пасва на вашето стопанство

Моделната серия е подходяща за всякаква големина на стопанствата, независимо от вида на културите и терена

Новият комбайн CLAAS TRION пасва на вашето стопанство

Само за две години лидерът CLAAS почти изцяло обнови гамата си комбайни и сега стартира моделна серия TRION, налагайки нов еталон в средния клас комбайни. Тя не включва само 5- и 6-сламотръсни машини, но също хибридни комбайни с един или два ротора. Налични са и няколко версии на TERRA TRAC и MONTANA. 

 

Комбайнът TRION е подходящ както за традиционно ориентирани семейни ферми, така и за големи ферми и високотехнологични предприемачи, които гонят високи добиви.

 

Машините покриват изискванията на клиентите с всякаква големина на стопанствата, без значение от вида на културите – пшеница, рапица, царевица, соя или ориз; независимо от характеристиките на терена – хълмист или равнинен. Целта е максимална ефективност при вършеене и лесна експлоатация.

 

 

Четири са основните предимства, заради които си заслужава да изберете точно TRION:

 

•    Новият TRION означава високо ниво на пригоденост към изискванията на отделните стопанства и прибирането на различни култури. Това е възможно благодарение на бързи и лесни настройки на инвентара за специфични култури и голям брой режещи приставки с ширини до 12 м или 12 реда. Освен това новата серия няма равна на себе си по отношение на спецификациите на кабината и удобствата, наред с ходовата част и системите за задвижване.

 

•    Работното представяне на TRION при всички условия за прибиране на реколтата оставя компромисите между ефективност и производителност ав миналото. Доказаната APS технология за вършеене с JETSTREAM очистване, големият бункер за зърно и високи скорости на разтоварване имат впечатляващи възможности. Опростената, ефективна и лесна за поддръжка система за задвижване, съчетана с интелигентна технология на двигателя DYNAMIC POWER, свежда до минимум разхода на гориво.

 

•    Прецизността на TRION се дължи на внедрените най-нови технологии и асистиращи системи, като CEMOS AUTOMATIC за автоматизирано прибиране на реколтата. Те оптимизират работните характеристики и дават високо ниво на комфорт и удобство за оператора, независимо от размера на стопанството.

 

•    Надеждността на TRION е минала през световна програма за изпитания. Опростените задания за поддръжка от страна на стопаните, надеждното задвижване, удължените интервали за поддръжка и отличният мониторинг на задвижването пестят време и правят разходите по-предвидими.

 

 

Две концепции за сепариране и три моделни серии

 

С изключителното разнообразие от машини, включени в новите три моделни серии TRION, CLAAS успява да заеме гамата от 258 к.с. (5-сламотръсни) до 435 к.с. (хибридни с 2 ротора). Двадесетте нови модела предлагат модерни асистиращи системи, висок комфорт на возене и удобства за потребителя.

 

Гамата TRION включва три моделни серии сламотръсни и хибридни комбайни с две ширини на шаситата:

 

•    TRION 500 с 5-сламотръсна APS-система за вършеене и 1 420 мм ширина на шасито;
•    TRION 600 с 6-сламотръсна APS-система за вършеене и 1 700 мм ширина на шасито;
•    TRION 700 с APS HYBRID-система за вършеене (TRION 710 – 730 с ROTO PLUS един ротор, TRION 750 с ROTO PLUS два ротора) и 1 420 мм ширина на шасито.

 

Нещо повече, всички моделни серии могат да се оборудват с най-съвременни функции. Това означава, че в момента каталогът включва не само шест версии с TERRA TRAC гъсенично задвижване, но също още шест машини с окачване MONTANA за компенсиране на страничен наклон. В допълнение, всички модели на TRION са оборудвани с нова премиум кабина.

 

Може да заявите оферта или сами да конфигурирате TRION, който пасва точно на вашето стопанство, ТУК

 

За връзка с РАПИД КБ ЕООД – официален вносител на CLAAS за България, посетете техния сайт или им пишете на [email protected]