Новият надробител Zanon TRK – безпощаден към треви, храсти и дървета

Новият надробител Zanon TRK – безпощаден към треви, храсти и дървета

СД "Драганови", изключителен  представител за България на Zanon представя на пазара най-новия продукт на фирмата – шредер Zanon TRK. Шредерът e универсален и е предназначен за трактори с мощност 90-140 к.с. Може да се прикачва както в предната част, така и зад трактора.

Шредерът Zanon TRK е перфектен за насичане на абсолютно всичко. Разполага с голям входящ отвор и може да смила големи храсти и малки дървета. Това се дължи на големия работен ротор от 450 мм., който дава на чукчетата  изключително голяма периферна скорост. Те унищожават всичко, което е попаднало между тях вътре в шнека. Тези шредери намират голямо приложени за разчистване на терени и поляни, овощни градини, горска промишленост и други.  

Шредерът се характеризира с двойна стоманена конструкция, електронно балансиран голям ротор, перфектно изолирани лагерни тела, ремъчна трансмисия, която свързва ротора с редуктора изолирани със стоманен предпазен капак. Ремъчната трансмисия е с с регулируем обтегач. Шредерът разполага със заден капак, който се отваря, подържащ валяк , регулируем по височина. Захващането за трактора е триточково. Машината е уникална и към момента няма аналог на пазара.

Zanon srl group, Италия e лидер в производството на мулчери, (леки, средни и тежки  шредери), косачки, сечки, компресори и цялата гама лозаро-овощарски ножици и приспособления, машини за цепене, рязане и дробене на дървета. Ценностите на компанията, комбинирани с перфектната работа на специалистите и, са осигурили пазар на марката в над 40 страни в целия свят. Над 4 000 са дилърите на Zanon по света.

СД "Драганови" предлагат на своите клиенти 12 месечна гаранция за новия шредер Zanon TRK, както и за всички останали продукти с марката  Zanon. Освен това специалистите на фирмата извършват и качествен извънгаранционен ремонт. Фирмата е дилър на италианската марка Zanon от началото на тази година. До момента има продадени няколко продукта, а клиентите са изключително доволни от работата им.