Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Новият трактор Kioti RX 6010 направи своята премиера на Агра 2012

  • 13.03.2012 13:37
  • 1285
  • 0
Новият трактор Kioti RX 6010 направи своята премиера на Агра 2012

 

На Агра 2012 силно представяне направи и пловдивската фирма СД Драганови. Пред камерата на Трактор.БГ Георги Драганов, Ръководител маркетинг и продажби в компанията представи новият трактор Kioti RX 6010 , чиято примиера се състоя по време на изложението. Новото Kioti тежи 3 тона и е с двигател 60 к.с. Той е мултифункционален и фирмата го предлага с всички възможни екстри от които българският фермер би имал нужда.

 

Достъпът до двигателят на Kioti RX 6010 е много лесен, само с едно движение, като получаваме пълна видимост върху цялостното му оборудване. Двигателите са опростени, без електроника и без излишни рискове за крайния фермер.

 

Предният мост на този трактор е много здрав, с много голям радиус на извиване, като по този начин тракторът се превръща в много маневрена машина. Трансмисията е 12 степенна, синхронизирана, диверсивна. Резервоарът е 90 литра и позволва работа при пълен режим на натоварване през целия работен ден.Тракторът Kioti RX 6010 е оборудван и с най-новият модел хидравлика, които Kioti са правили, с два външни цилиндъра.

 

Кабината е много просторна, одорудвана с климатик, парно и външен и вътрешен кръг на въздух. Органите за управление са разположени много удобно за самия водач и само с едно движение на ръката, той може да управлява машинета.

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug