Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Новият трактор Kioti RX 6010 направи своята премиера на Агра 2012

Новият трактор Kioti RX 6010 направи своята премиера на Агра 2012

 

На Агра 2012 силно представяне направи и пловдивската фирма СД Драганови. Пред камерата на Трактор.БГ Георги Драганов, Ръководител маркетинг и продажби в компанията представи новият трактор Kioti RX 6010 , чиято примиера се състоя по време на изложението. Новото Kioti тежи 3 тона и е с двигател 60 к.с. Той е мултифункционален и фирмата го предлага с всички възможни екстри от които българският фермер би имал нужда.

 

Достъпът до двигателят на Kioti RX 6010 е много лесен, само с едно движение, като получаваме пълна видимост върху цялостното му оборудване. Двигателите са опростени, без електроника и без излишни рискове за крайния фермер.

 

Предният мост на този трактор е много здрав, с много голям радиус на извиване, като по този начин тракторът се превръща в много маневрена машина. Трансмисията е 12 степенна, синхронизирана, диверсивна. Резервоарът е 90 литра и позволва работа при пълен режим на натоварване през целия работен ден.Тракторът Kioti RX 6010 е оборудван и с най-новият модел хидравлика, които Kioti са правили, с два външни цилиндъра.

 

Кабината е много просторна, одорудвана с климатик, парно и външен и вътрешен кръг на въздух. Органите за управление са разположени много удобно за самия водач и само с едно движение на ръката, той може да управлява машинета.

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug