Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Новият трактор McCormick X8 с премиера на Агритехника 2015

Новият трактор McCormick X8 с премиера на Агритехника 2015

McCormick X8

Дългоочакваната серия трактори X8 на McCormick ще направи световната си премиера на Агритехника 2015, което ще бъде поредна важна стъпка напред в развитието на Argo Tractors и бранда McCormick. 
 
Дебютът ще подчертае ангажираността и активното внедряване на иновации, които през последните 2 години доведоха до пълно обновяване на цялата гама трактори McCormick. Водещият тракторен бранд използва в производството си нови технологии, чиито резултат са трактори с повишена производителност, надеждност и ефективност, като особено внимание се влага в дизайна и комфорта на оператора. 
 
Досега тракторите McCormick не са достигали мощности над 300 к.с. Серията Х8 предлага три модела с мощност съответно 264, 286 и 310 к.с., оборудвани с BetaPower Fuel Efficiency  6,7-литрови 6-цилиндрови двигатели с турбокомпресор с променлива геометрия. В отлична комбинация с новите нива на мощност са утвърдените четири-диапазонни ZF безстепенни варио-трансмисии. 
 
Новият McCormick X8 ще ви изненада с дизайна на предния капак и цялостната визия, както и превъзходната кабина, която е топ класа. С оборудването си от автомобилен клас, кабината предлага тиха, перфектно климатизирана работна среда. 
 
Органите за управление са ергономични и създават за оператора работно място не само функционално и с изключителен комфорт, а също така особено приятно и от естетична гледна точка. 
 
Премиерата ще се състои в първия ден на изложението 8.11.2015 от 18:00 ч в зала 7, щанд С35.
 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug