Новият трактор McCormick X8 с премиера на Агритехника 2015

Новият трактор McCormick X8 с премиера на Агритехника 2015
Дългоочакваната серия трактори X8 на McCormick ще направи световната си премиера на Агритехника 2015, което ще бъде поредна важна стъпка напред в развитието на Argo Tractors и бранда McCormick. 
 
Дебютът ще подчертае ангажираността и активното внедряване на иновации, които през последните 2 години доведоха до пълно обновяване на цялата гама трактори McCormick. Водещият тракторен бранд използва в производството си нови технологии, чиито резултат са трактори с повишена производителност, надеждност и ефективност, като особено внимание се влага в дизайна и комфорта на оператора. 
 
Досега тракторите McCormick не са достигали мощности над 300 к.с. Серията Х8 предлага три модела с мощност съответно 264, 286 и 310 к.с., оборудвани с BetaPower Fuel Efficiency  6,7-литрови 6-цилиндрови двигатели с турбокомпресор с променлива геометрия. В отлична комбинация с новите нива на мощност са утвърдените четири-диапазонни ZF безстепенни варио-трансмисии. 
 
Новият McCormick X8 ще ви изненада с дизайна на предния капак и цялостната визия, както и превъзходната кабина, която е топ класа. С оборудването си от автомобилен клас, кабината предлага тиха, перфектно климатизирана работна среда. 
 
Органите за управление са ергономични и създават за оператора работно място не само функционално и с изключителен комфорт, а също така особено приятно и от естетична гледна точка. 
 
Премиерата ще се състои в първия ден на изложението 8.11.2015 от 18:00 ч в зала 7, щанд С35.
 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!