Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Ново поколение GPS навигации и системи за автопилот ще бъдат представени на АГРА 2010

Ново поколение GPS навигации и системи за автопилот ще бъдат представени на АГРА 2010

снимка: Muller Elektronik

GPS навигации и системи за автопилот на немската фирма - Muller Elektronik ще бъдат показани по време на Международната селскостопанска изложба АГРА 2010.

GPS навигацията на Muller-Elektronik е предназначена за селското стопанство. Операторът на машината се ръководи от цветен дисплей, позволяващ видимост от голям ъгъл при всякакви условия. Има възможност за работа чрез паралелен и контурен режим.

Освен това посетителита на изложението имат възможност да видят и да научат повече за уредите за измерване и прецизно земеделие на американската фирма – Spectrum.

Последните новости при прецизното земеделие можете да видите на щанда на Универсал НВГ – Долна Оряховица, палата №3, щанд 21 от 23 до 27 февруари.

Фирмата ще представи също така помпи и дюзи за пръскачки с марките Comet и Lechler, както и ремаркетата за зърно Conow.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug