Новото поколение машини FARMIX с 0% лихва

Новото поколение машини FARMIX с 0% лихва

Настана време за сеитбата на пролетници. Специално за сезон 2019 ИНОВЕКС Груп представя новото поколение пролетни сеялки  и окопни култиватори FARMIX.

 

 

Новият дизайн на сеялките от серия SD се отличава с подобрена геометрия на рамата и работните секции, уголемени и с нов дизайн бункери за тор и семена. Също така машината е с подобрени работни органи и утъпкващи колела, подходящи за работа в сухо и влажно време.

 

Новото поколение сеялки FARMIX залага на наложения и супер прецизен сеитбен апарат с метален чистач тип „гребен“ и пластмасово уплътнение за отличен вакуум.

 

 

Голямо нововъведение FARMIX прави при окопния култиватор серия CR6. Новия модел е с торовнасяща система с настройка, чрез зъбни колела, като при сеялките серия SD.

 

Промяната води до супер прецизност на торовнасянето, спестявайки много излишни разходи и проблеми на земеделците.

Рамата и работните секции са с подобрена геометрия, а бункерите за тор са също с новия дизайн като при сеялките серия SD.

 

За да направи машините FARMIX още по-достъпни за своите клиенти, ИНОВЕКС Груп ги предлага през този сезон с 0% лихва и разсрочено плащане до края на 2019 г.

 

За повече информация може да се обадите на 02 841 1100 или 088 910 5050, или да посетите www.inovex.bg или https://inovex.tractor.bg/