Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

ОЛАФ дава зелена светлина за отблокиране средствата по САПАРД

ОЛАФ дава зелена светлина за отблокиране средствата по САПАРД

Европейската служа за борба с измамите - ОЛАФ официално съобщи, че са дали положително решение към Европейската комисия за отблокиране на парите по САПАРД за България.

Очаква се до 2 седмици 140 млн. евро по предприсъединителната програма САПАРД да бъдат размразени и да достигнат най-бързо до българските бенефициенти.

От Централата на ОЛАФ заявиха, че е дошъл "силен сигнал от Българоия за промяна, от бъдещият Министър-председател Бойко Борисов, и този сигнал не може да бъде подминат и някои технически пречки няма да бъдат допуснати за основание, което да спре парите по САПАРД за българските стопани".

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug