Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Opico направи предна навесна система за трактори Kubota M8540 и M9540

Opico направи предна навесна система за трактори Kubota M8540 и  M9540

Opico представи направената по поръчка навесна система за тракторите Kubota M8540 и  M9540. Тя е с капацитет на повдигането от 1,5 тона, със или без преден ВОМ.

Подобно на останалите навесни системи Оpico, и тази версия за тракторите Kubota, има тежкотоварна скоростна кутия със собствена доставка на масло, плюс електрохидравличен "soft-start" съединител, който да предотвратява рязкото потегляне на машината при превключване на съединителя, когато ВОМ-ът е включен.

Ексцентричният дизайн на вала дава възможност за избор между три позиции на свързване – фиксирани, полу-плаващи и свободно/напълно плаващи - така връзката може да се настрои за съответната работа.

Навесната система включва вертикална сгъваща система, в която рамената се сгъват вертикално и много близо до трактора, в случай, че не се използват. Това позволява по-добра маневреност на безопасност при работа на машината.

© 2009 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug