Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Оптиком бе домакин на дилърската конференция на JCB

Оптиком бе домакин на дилърската конференция на JCB

снимка: © Трактор.БГ

От 3 до 5 април 2017 в Парк-хотел “Стара Загора“ се проведе годишната конференция на дилърите на JCB Agriculture за Централна Европа, чиито домакин бе екипът на Оптиком ООД, българският вносител на бранда от 10 години. 
 
 
JCB e третият в света по големина производител на строителна и земеделска техника, като земекопните машини и тези за строителството и индустрията имат превес, а 20% от общото производство на компанията са машини за земеделието. В световен мащаб работят 353 компании – дилъри на земеделска техника JCB.
 
 
В събитието взеха участие 32 делегати – търговски специалисти на английския производител и представители на дилърите на JCB от Чехия, Унгария, Австрия, Словакия и Румъния. Управляващият директор на JCB Agriculture Джон Смит запозна участниците с постиженията на пазара на агротехника с марка JCB на Европейския пазар, където брандът традиционно държи лидерска позиция в продажбите на телескопични товарачи. Продажбите на земеделски машини JCB през 2016 са в размер на 370 млн паунда.
 
 
Значително е нараснал интересът към новите серии високо-скоростни трактори JCB Fastrac 4000 и 8000 и през 2016 продажбите регистрират 11% ръст спрямо 2015.
 
Специалисти в направленията Товарачи, Трактори, Сервиз и Резервни части на JCB Земеделие запознаха участниците с предстоящите новости и разработки за подобряване на продуктите и обслужването на крайните клиенти. Бяха обсъдени положителни практики и примери от работата на дилърите в страните от Централна Европа, а гостите посетиха и разгледаха центровете за продажби на машини и резервни части и сервиз на Оптиком в Стара Загора в Индустриална зона и на Новозагорско шосе.
 
 
Домакините с атрактивна презентация споделиха опит от работата си на българския пазар, където JCB телескопичните товарачи са №1 по продажби. Именно заради високите си постижения и непрекъснат стремеж за подобряване на работата с клиентите си Оптиком бе избран за домакин на международното събитие.
 
 
Гостите бяха особено впечатлени от атрактивното посещение на Регионалния исторически музей, където научиха за древната и интересна история на града и дегустираха български вина на Александра Естейт, наскоро отличени на първия международен фестивал за розе в Кан.
 
В успешно партньорство с РИМ Стара Загора, Парк Хотел Стара Загора и ресторантите Форум, Музикато и Орфеида българските домакини демонстрираха традиционно гостоприемство и професионализъм.
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug