Оптиком и JCB стартират пролетна агроигра с атрактивни награди

Оптиком и JCB стартират пролетна агроигра с атрактивни награди

Оптиком ООД, съвместно с JCB, стартират пролетна агроигра с атрактивни награди. Най-голямата от тях е ваучер на стойност 1000 лв. Ваучерът може да се използва за покупка на масла, филтри, резервни части и консумативи, предлагани от веригата магазини на старозагорската фирма в страната. Стойността му може да се използва и за доплащане на земеделска техника и инвентар, закупени от Оптиком и Кооперация Китка, Стара Загора.

Освен ваучера, организаторите на играта са предвидили и много поощрителни награди. Яке JCB (размер XL) и модел на най-бързия дизелов автомобил JCB DieselMax (задвижван от двигатели JCB и поставил официален рекорд) – мащаб 1:43; четири тениски JCB, изработени от дишаща материя – размери L, XL с ключодържатели, както и умален модел товарач JCB 531-70 Agri Super, в мащаб 1:35, са само част от поощрителните награди.

Освен награди с марката JCB, организторите са подготвили за участниците и две хладилни чанти Laverda, три комплекта с инструменти Landini, както и три ръчни часовника, предоставени от Laverda.          

От днес всички желаещи да участват в играта на Оптиком и JCB, могат да се регистрират за участие. За да се включите, е необходимо само да попълните анкетната карта.

Имената на спечелилите ще бъдат изтеглени чрез томбола на 14 май 2010 год. по време на селскостопанското изложение Бата Агро в град Стара Загора.