Оптиком награди победителя в играта Попълни и спечели с ваучер за 1000 лв

Оптиком награди победителя в играта Попълни и спечели с ваучер за 1000 лв

Фирма Оптиком OOД връчи голямата награда от играта си „Попълни и спечели” от селскостопанското изложение БАТА Агро – ваучер на стойност 1000 лв.

В базата на фирмата в Стара Загора късметлията Георги Славов от Раднево получи ваучер за покупка на масла, филтри, резервни части, който може да се използва и като частично плащане от цената на избрана за покупка машина.

Пред Трактор.БГ Георги Славов разказа, че се занимава със земеделие от близо 14 години, като заедно с неговите партньори обработват 20 хиляди декара земя в района на Раднево. В момента стопанството им се нуждае от още един трактор и комбайн, сподели фермерът.

Късметлията сподели, че ще използва ваучера, спечелен от Оптиком, за закупуването на масла и резервни части и масла.

От дълги години фермерът работи с машини, закупени от старозагорската фирма. От Оптиком имаме закупени два трактора Landini, 8-редова сеялка Monosem, както и торачка Sulky.

След като получи награда си от играта Попълни и спечали, Георги Славов имаше възможността да тества най-продавания на нашия пазар телескопичен товарач JCB 531-70 Agri, предлаган от Оптиком.

Машината с 3100 кг товароподемност и 7 метра височина на повдигане от тази година се предлага с много подобрения, основните от които са при хидравликата.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Tрактор.БГ е задължително!