Oптиком открива ново търговско-сервизно представителство в Монтана

Oптиком открива ново търговско-сервизно представителство в Монтана

 

Фирма Оптиком ООД ще открие ново търговско представителство в Монтана на 17.10.2012 г. от 11:00 часа. Новата база се намира след детелината на изхода от Монтана по път 81 за Лом и разполага с просторна офисна част, склад за резервни части и масла и открита площадка от 2000 кв.м. изложбена и демонстрационна площ.



На място фермерите от Северозападна България могат да намерят най-търсените машини от гамата на Оптиком: тракторите Landini, телескопични товарачи и трактори JCB, зърнокомбайни Laverda, сеялки Monosem, торачки Sulky, плугове Ovlac, разнообразен инвентар и почвообработващи машини.

 

Професионалният, опитен и отзивчив екип в лицето на търговския представител Алексей Върбанов и сервизния специалист Станислав Драгомиров са отлично обучени и вече имат отлични резултати в региона.

 

Много стопанства в област Монтана, Враца и Видин вече разполагат с техника от Оптиком – трактори LANDINI, пръскачки KUHN, тороразпръсквачки SULKY, култиватори ZAMIDIS и освен за машините могат да разчитат на местния екип и за резервни части, консумативи, масла и смазочни материали. Сервизно обслужване, смяна на масла и филтри и дребни ремонти могат да се извършват на място при клиентите.

 

Екипът на фирмата очаква гости, клиенти и партньори от страната за официалното откриване на новата база. Предвижда се ден на открити врати, възможност да се види и пробва наличната техника, интересна програма и награди за клиентите, осъществили сделки.



От фирмата са подготвили изгодни промоционални оферти за машини на склад, само за деня на откриването ще важат специалните ниски цени, които ще бъдат отбелязани на всяка машина. Гостите ще могат да изберат, поръчат в деня на откриването и запазят машината си с плащане до 26.10.2012. За новите клиенти от региона Оптиком ще предлага 10% отстъпка до 30.11.2012 за поръчки на резервни части и масла. По-предвидливите фермери могат да спестят средства и чрез ранни поръчки за пролетни сеялки MONOSEM и зърнокомбайни LAVERDA за следващия сезон.

 

С новата придобивка Оптиком продължава политиката по разширяване на търговската си мрежа в страната, за да е още по-близо до своите клиенти и да подобри обслужването на фермерите.