Оптиком с нова търговско-сервизна база и в Хасково (СНИМКИ)

Оптиком с нова търговско-сервизна база и в Хасково (СНИМКИ)
Оптиком, лидер на пазара на агротехника, вече е още по-близо до многобройните си клиенти на земеделска техника и резервни части в Хасковска и Кърджалийска области, след като заработи новото представителство на фирмата в Хасково. 
 
През 2016-а Оптиком отбелязва 25 години от създаването си с поредица от събития. Преди дни бе открит нов модерен агроцентър в Монтана, а вчера Хасково посрещна и приветства фермери и земеделски производители, клиенти и партньори на Оптиком. На място се предлагат пълната гама машини, предлагани от компанията, както и резервни части и масла.

 
„Изграждането на нови търговско-сервизни центрове на Оптиком, както и модернизирането на съществуващи, бе част от 5-годишната ни инвестиционна програма. Вложихме общо над 7,5 милиона лева в нови бази в Стара Загора, Добрич, Монтана и в модернизирането на тези в Плевен, Разград, Пловдив, Карнобат и Хасково. Водеше ни стремежа да бъдем по-близо до всички вас и чрез непрекъснато подобряване на качеството на продуктите и услугите, които ви предлагаме да увеличим нашите клиенти и партньори и заедно с вас да се развиваме успешно и да вървим напред” заяви Веселин Генев, управител на Оптиком.

 
Милан Табаков, търговски представител на Оптиком в Хасково увери клиентите, че и занапред могат да разчитат на квалифицирана помощ, високопроизводителна техника и богат асортимент резервни части. На площадката в Хасково вниманието на гостите привлякоха JCB товарачите, предлагани с 3-годишен безлихвен лизинг и 5-годишна гаранция; тракторите Landini и McCormick и подходящи и търсени в района машини за почвообработка, торене, пръскане и др.



Специално за гостите на събитието организаторите предложиха специални празнични цени с големи отстъпки за трактори Landini 5-100 D, 5-100 H, Rex, McCormick X5.50, сеялки Great Plains, плугове Ovlac, пръскачка KUHN, сеялки Червона Зирка, трактори ArmaTrac и други. 

 
За всички закупени трактори McCormick серия X7 до края на май клиентите на Оптиком ще участват във Винен тур в Италия с посещение на фабриката за трактори през Октомври 2016.  В допълнение към италианското гостоприемство тракторите са с Премиум пакет, който включва 24 месеца безплатно обслужване, 24 месеца пълна заводска гаранция и 24 месеца лизинг без оскъпяване. 
Оптиком в Хасково ще намерите в Западна промишлена зона, бул. Никола Радев 50, тел. 0887 779 170.

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!