Оптиком ще съчетае на изложението Бата Агро сериозните разговори и забавлението

Оптиком  ще съчетае на изложението Бата Агро сериозните разговори и забавлението

Г-н Генев, Оптиком ще вземе участие в селскостопанското изложение БАТА АГРО. С какво фирмата ще се отличи пред останалите участници?

На първо място е добре да подчертаем, че дори да сме конкуренти на пазара с останалите членове на Българската асоциация на търговците на агротехника, между нас конкуренцията е лоялна. На изложението Бата Агро искаме да покажем машините, които предлагаме не само в статично положение, но и да представим част от тях с атрактивни демонстрации и тест драйв шоу. Така всяка от фирмите ще покаже какво предлага за земеделците, а те от своя страна ще вземат крайното решение, като изберат най-подходящата за тях машина.

Що се отнася до представянето на Оптиком, както винаги ще заложим на продуктите на високо техническо и технологично ниво. Не на последно място обаче акцентираме и на цената, за да могат машините да бъдат достъпни за всички земеделци. В центъра на изложението безспорно ще бъде демонстрационният камион на JCB, който ще пристигне специално за Бата Агро.

Разкажете малко повече подробности за камиона.


JCB камионът ще остане през всичките дни на изложението от 11 до 15 май. Той всъщност ще бъде част от щанда на фирма Оптиком, където клиентите ще научат повече полезна информация от нашите експерти за машините, които ги интересуват. Освен това обаче, на щанда ни посетителите ще се натъкнат на много изненади и промоционални цени на част от предлаганата техника. За доброто им настроение пък ще се грижат момичетата на JCB, които ще посрещат и малките фермери, за които сме подготвили много забавления и изненади.

Тоест обръщате поглед и към младото поколение, бъдещето на агробизнеса у нас?

Да, точно така. Решихме фермерите да са спокойни, че докато провеждат своите бизнес разговори, децата им  ще се забавляват и ще са радостни от факта, че интерактивните игри и изненади, които сме подготвили за децата допълнително ще развиват у младото поколение любов към земята.

Г-н Генев, в момента Оптиком провежда агроигра за фермерите с атрактивни награди. Какви са условията за участие?

Действително в момента провеждаме агроигра с награди, осигурени от Оптиком, JCB, Laverda и Landini. Първа награда е ваучер на стойност 1000 лв. Той може да се използва за покупка на масла, филтри, резервни части и консумативи, които се предлагат в магазините ни в страната. Стойността му може да се използва и за доплащане на земеделска техника и инвентар, закупени от нас. Освен ваучера, има и много поощрителни награди – яке JCB, тениски JCB, умален модел товарач JCB 531-70 Agri Super, модел на най-бързия дизелов автомобил JCB Dieselmax, хладилни чанти Laverda, инструменти Landini, ръчни часовници Laverda.

Условието за участие е едно – желаещите да са земеделски производители  и да попълнят анкетната карта, която е приложена в притурката на Агровестника (или онлайн на адрес http://bata-agro.traktor.bg и да я изпратят на посочения в нея адрес.

Кога ще станат ясни победителите?

Имената на печелившите ще изтеглят момичетата на JCB чрез жребий на 14 май на щанда на Оптиком ООД. Така, че който е пропуснал да попълни и изпрати анкетата по пощата, на място на щанда, ще може да се включи, така да се каже на финалната права, и да участва в томболата за наградите. Като цяло искаме на това изложение да съчетаем сериозните разговори и забавленията, така че всеки фермер да остане доволен, че ни е посетил.