Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Оптиком стартира атрактивна игра с награда: Посещение на Агритехника 2011 в Хановер

Оптиком стартира атрактивна игра с награда: Посещение на Агритехника 2011 в Хановер

 

 

След уникалното шоу „Опитай силата на JCB", с което Оптиком ООД зарадва фермерите през месец юли, сега от компанията отново отправят предизвикателство с атрактивната игра: „5 въпроса, 5 отговора, 1 награда".

 

Тя стартира от днес до 10 октомври и ще даде възможност на земеделските производители да участват за една уникална награда - Посещение на най-голямото селскостопанско изложение „Агритехника" 2011, което ще се проведе в Хановер, Германия от 15 до 19 ноември.

 

За да участвате е нужно да видите филма на фирма Оптиком  - „Опитай силата на JCB" и да отговорите на поставените 5 въпроса, чиито отговори се крият във филма, който от Оптиком заснеха по време на тура на JCB.

 

Всеки,  който е отговорил правилно на въпросите, ще участва в надпреварата и един от позналите ще има шанса да види всички новости при машините JCB на щанда на компанията JCB на „Агритехника" 2011 в Хановер.

 

Наградата ще бъде изтеглена пред нотариус на 12 октомври 2011 в офиса на фирма Оптиком в гр. Стара Загора и спечелилият ще бъде уведомен лично (важно е да се попълва коректна информация за участие!)

 

Виж как премина пътуващото шоу с машините на JCB това лято и се включи и ти в надпреварата за голямата награда: http://opticom-bg.com/jcb-igra !

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug