Оптиком строи нов търговско-сервизен комплекс в Добрич (ВИДЕО)

  • 3101
  • 0
  • Новини
Оптиком строи нов търговско-сервизен комплекс в Добрич (ВИДЕО)

Вносителят на земеделска техника Landini, JCB, Monosem, Sulky и редица други брандове за България - фирма Оптиком ООД затвърждава позициите си на пазара на агротехника като предстои да открие втора самостоятелна търговско-сервизна база след тази в Стара Загора – в град Добрич.

Това съобщи за Трактор.БГ Теодор Йорданов от фирма АгроСтар, регионален представител на Оптиком, Североизточна България.

 

 

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА!

 
Базата ще е разположена на 3 дка на входа на Добрич до кръговото кръстовище за Балчик. На разгъната площ от 900 кв. м ще се разполагат офисите и сервизните помещения, които ще обслужват клиентите на Оптиком.


В момента регионален представител за Североизточна България на фирма Оптиком е фирма „Агростарс". Тя отговаря за регионите на Добрич, Силистра, Шумен и Варна от 2007 г.


Екипът на Агростарс се състои от 8 души – специалисти по продажбите на селскостопанските машини, както и специалисти, които обезпечават сервизното обслужване – гаранционно и извънгаранционно.


Сервизът се осъществява на място при клиента, а когато това е невъзможно – в базата на Оптиком. Максимата, която следва екипът на Агростарс, е ракция в рамките на 24 часа – за това време трябва да се направи необходимия за даден земеделски производител ремонт, посочи Теодор Йорданов.


От Оптиком и Агростарс посочват, че интересът от страна на земеделските производители в Добричко, към машините, които предлагат, се е завишил в пъти през последните години.


Гамата от машини, които Оптиком ООД предлага, е достатъчно богата, за да може да удовлетвори нуждите на фермерите от цялата страна. „Винаги се стремим да дадем на фермера цена, неустоима за него“, обясни Теодор Йорданов.


Оптиком вече планира строителство и на трета собствена търговско-сервизна база, която ще е в Централна Северна България.

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!