Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Оптимизъм завладя пазара на агротехника

Оптимизъм завладя пазара на агротехника
Производителите на селскостопанска техника са оптимисти за продажбите в Европа. Бизнес климатът има добри показатели и бележи ръст през февруари и то за първи път от две години насам,  отчитат от  Европейската асоциация на производителите и търговците на агротехника СЕМА. 
 
Общата стойност на поръчките е в близка до нивата през 2013 г. Заедно с това, че 40 процента от компаниите очакват по-висок оборот през следващите 6 месеца, оптимизмът в бранша се завръща. 
 
Основната причина за възстановяването е в самата Европа. След  като през последните месеци  основните поръчки идваха за експорт към страни извън Европейския съюз, през януари започнаха да пристигат и поръчки за вътрешния пазар, отчитат от СЕМА. 
В резултат очакванията за оборотите са далеч по-оптимистични за целия пазар на агротехника на Стария континент. 
 
 
Дори във Франция, където беше отчетен рекорден спад в продажбите на комбайни, трактори и друга агротехниказа миналата година, сега очакванията са за сериозен ръст през идните шест месеца. 
 
Испания от друга страна продължава да е водеща в Европа, следвана от Великобритания. Резултатите на Острова се дължат като цяло върху ентусиазираните очаквания на компаниите, които произвеждат и продават на местно ниво. И в двете държави търговците очакват сериозен ръст на оборота си.  
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug