Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Оптимизъм завладя пазара на агротехника

Оптимизъм завладя пазара на агротехника
Производителите на селскостопанска техника са оптимисти за продажбите в Европа. Бизнес климатът има добри показатели и бележи ръст през февруари и то за първи път от две години насам,  отчитат от  Европейската асоциация на производителите и търговците на агротехника СЕМА. 
 
Общата стойност на поръчките е в близка до нивата през 2013 г. Заедно с това, че 40 процента от компаниите очакват по-висок оборот през следващите 6 месеца, оптимизмът в бранша се завръща. 
 
Основната причина за възстановяването е в самата Европа. След  като през последните месеци  основните поръчки идваха за експорт към страни извън Европейския съюз, през януари започнаха да пристигат и поръчки за вътрешния пазар, отчитат от СЕМА. 
В резултат очакванията за оборотите са далеч по-оптимистични за целия пазар на агротехника на Стария континент. 
 
 
Дори във Франция, където беше отчетен рекорден спад в продажбите на комбайни, трактори и друга агротехниказа миналата година, сега очакванията са за сериозен ръст през идните шест месеца. 
 
Испания от друга страна продължава да е водеща в Европа, следвана от Великобритания. Резултатите на Острова се дължат като цяло върху ентусиазираните очаквания на компаниите, които произвеждат и продават на местно ниво. И в двете държави търговците очакват сериозен ръст на оборота си.  
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug