Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Откриха нов завод за трактори в Казахстан

Откриха нов завод за трактори в Казахстан

В Казахстан започна работа съвместно предприятие за производство на селскостопанска техника. Заводът е изграден с участието на Беларус, Русия, Казахстан и Узбекистан.

На 25 декември заработи и първата линия за производство на колесни трактори от модификацията ТТЗ-80.10. Амбицията на управителите на завода е през 2007 г. да бъдат произведени 350 машини. 

През следващата година започва и производство на прикачен инвентар за селскостопанска техника, както и машини за снегопочистване и други комунални дейности.


Виж още снимки на селскостопански машини

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug