Отстъпката за регистрация за участие в БАТА АГРО 2020 изтича на 19 декември

Вече 103 фирми се регистрираха за участие с обща изложбена площ над 33 хил. кв.м.

Отстъпката за регистрация за участие в БАТА АГРО 2020 изтича на 19 декември

13-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника, през 2020 година ще се проведе от 11 до 15 май на Летище Стара Загора. Изложението е юбилейно, тъй като отбелязва 10 години от първото издание на БАТА АГРО. 

 

Регистрациите за БАТА АГРО започнаха

 

Вече 103 фирми се регистрираха за участие с обща изложбена площ над 33 хил. кв.м. и се възползваха от преференциалното намаление за ранно записване – 40% отстъпка при заявяване на участие само до 19 декември. 

 

За първи път изложителите могат да управляват целия процес по регистрацията на участието си онлайн чрез фирмения си профил – заявяване на площ, избор на конкретно място, добавяне на допълнителни услуги и изграждане на щанд. 

Форумът за иновации, технологии и срещи на бизнеса отново ще представи най-големите световноизвестни брандове за селскостопанска техника, продукти и услуги за земеделието. 

 

През 2020 година изложението ще е още по-достъпно и по-полезно за земеделските производители. Периодът ще е удължен - общо 5 работни дни. Също така се запазва успешният форма́т на изложбените площи от 2019-та година, който предоставя по-добър достъп, видимост и компактност на изложението. Фокусът на посетителите ще бъде насочен върху експонатите и демонстрациите – както с машини, така и на семена, торове и препарати за растителна защита. Тяхното  действие в реални, полеви условия може да бъде видяно при изложителите, които участват с опитни полета с насаждения. 

 


Запазва се и задължителната регистрация за посетители на изложението – предварително на уебсайта на БАТА АГРО или на място в дните на изложението. 


За Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО
БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за селското стопанство и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци.

 

12-тото издание на БАТА АГРО през 2019 година беше най-голямото като площ в историята на изложението – в него участваха 187 фирми на повече от 37 700 кв. м. изложбена площ. Посетителите за четирите работни дни бяха близо 15 400 души.