Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Papadopoulos Dracon - новият тотален хит при култиваторите от НИКОМ-М ! (СНИМКИ)

Papadopoulos Dracon - новият тотален хит при култиваторите от НИКОМ-М ! (СНИМКИ)

Papadopoulos Dracon

НИКОМ-М официален вносител на марката почвообработваща техника PAPADOPOULOS представи ексклузивно пред Трактор.БГ най-новият стърнищен култиватор от серията DRACON.

 

Както и при останалите машини от продуктовата гама на Papadopoulos, новата серия култиватори Dracon грабват впечатлението на фермерите с изключително здравата си конструкция. От пръв поглед машината впечатлява с висококачествената си изработка и използваните качествени материали.

 

Papadopoulos Dracon е високопроизводителен стърнищен култиватор от ново поколение, който може да се използва дългосрочно в зърнопроизводствените стопанства. Твърдата и здрава централна рама е конструирана за работа при дълбочина до 35 см дори при изключително сурови условия поради вертикалната си двойно-пружинна защита срещу претоварване. Наличните работни ширини за почвообработка са 3,00 м, 3,50 м, 4,00 м., но скоро ще бъдат обявени и нови модификации с хидравлично сгъваща се рама (4,00 м., 5,00 м., 6,00 м.).

 

Стандартната екипировка включва заострени плужни ножове, водеща дъска и странични крила. Стандартните притъпкващи дискове, които са монтирани на двойки с гумено окачване, подравняват размесената и култивирана почва. Задният притъпкващ и уплътняващ валяк, за който се предлагат четири отделни опции (решетъчен, спирален, със стоманени пръстени и гумен), осигурява равномерно, прецизно и добре балансирано култивиране.


Новият Papadopoulos Dracon гарантира ефективна почвена обработка след прибиране на реколтата с по-малък разход на гориво за трактора. Почвеният терен се подравнява, разрохква се добре, като така самото стърнище се превръща в естествен органичен тор, без допълнителни изисквания за култивиране.

 

Стандартни характеристики:
• 3 реда зъби
• Твърда рама 100x100x8мм
• Междуредово разстояние 700мм
• До 350mm работна дълбочина
• Крила 275мм
• Подравняващи дискове с гумени блокчета
• Защита срещу претоварване чрез срезен болт или двойна пружина
 

КУЛТИВАТОРЪТ Е НАЛИЧЕН В БАЗАТА НА НИКОМ-М :

Контакти:
Велико Търново
Телефон: 0888436968; 0887920666
 

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug