Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Парите за акциз на горивото за земеделие ще се изплащат чрез националните доплащания

  • 18.12.2009 11:29
  • 395
  • 0
Парите за акциз на горивото за земеделие ще се изплащат чрез националните доплащания

снимка: www.fermer.bg

70 милиона лева за акциза на горивата за земеделците ще се изплащат с националните доплащания за 2010 година. Това решиха окончателно депутатите, съобщи за Фермер.БГ Десислава Танева, председател на Парламентарната група по земеделие и гори.

През тази година 70 млн. лв беше сумата, която отиваше при земеделските производители като средства за по-нисък акциз за гориво, изплозвано при обработка на земята, посочи преди дни на Националния аграрен семинар във Варна министърът на земеделието Мирослав Найденов.

Той обясни, че тази държавна помощ е била нотифицирана от предишното правителство само до края на 2009 г., за да могат да се възползват земеделските производители от облекчението, е взето решение парите да се изплатят чрез Системата за единно плащане на площ.

източник: Фермер.БГ

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug