Пламен Стойчев е новия Управител на Елтрак България

Пламен Стойчев е новия Управител на Елтрак България

Пламен Стойчев пое управлението на „Елтрак България", официален вносител на CATERPILLAR.

 

Професионалната си кариера започва като сервизен механик през 1997 г. в компанията, когато е още студент в Технически университет, София, специалност „Автомобили, трактори и кари".

 

Три години по-късно е вече търговец и инженер по продажбите в търговския отдел на „Елтрак".

 

През 2008 г. заема позицията търговски директор и за периода до 2012 г. ръководи и развива продажбите на „Елтрак България" в областта на новите и употребявани машини Caterpillar, дизеловите и газови генератори САТ, подемно-транспортната техника САТ и двигателите Perkins. Стартира услугите по отдаване на машини под наем и продажбата на оборудване втора употреба с гаранция (CCU машини).

 

Съдейства за развитието на дейността на центровете на „Елтрак" във Варна, Бургас и Стара Загора, както и за разработването на редица търговски програми и за навлизането на компанията на нови пазарни сегменти. Като търговски директор г-н Стойчев има пряко отношение в утрояването на пазарния дял на „Елтрак" през последните 5 години, в засилването и в утвърждаването на позициите й в България в условията на неблагоприятна икономическа среда.


"Елтрак България" ЕООД е официален дилър на технологичния лидер Caterpillar, който в областта на селското стопансво е добре познат с телескопичните манипулатори, колесните и верижни минитоварачи и компактния клас челни товарачи. Компанията е и официален дистрибутор на двигателите Perkins, които се използват при много от световните марки трактори.

 

Екипът на „Елтрак България" е съставен от над 80 квалифицирани специалисти, чието обучение и практика следват стандартите на Caterpillar и утвърдените европейски тенденции и опит. В отговор през 2009 г. фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008.

 

„Елтрак България" ЕООД разполага с модерен търговско-сервизен център, изграден върху 17 000 кв.м собствена земя. На 4900 кв.м разгърната застроена площ под един покрив са съсредоточени шоурумът, сервизът, складът за резервни части, административните офиси и центърът за обучения.На специално обособената демонстрационна площадка бъдещите собственици на Caterpillar оборудването сами ще тестват качествата, превърнали марката в световен лидер, и ще преценяват комфорта в кабината и лекотата на управление на машините.

 

ЕЛТРАК