Планирате ли метално хале в стопанството си? Ето откъде да започнете

Покриването на голяма площ с метална конструкция е бързо и лесно решение по джоба на всеки фермер

Планирате ли метално хале в стопанството си? Ето откъде да започнете

Всяко модерно стопанство има нужда от хале. Дали ще е за производствена или складова база, навес за съхранение на земеделска техника, зърнохранилище, краварник или пилчарник, халето е вашето най-добро решение.

 

С помощта на метални конструкции можете бързо и лесно да покриете големи площи. Но най-хубавото е, че тяхното изграждане е по всеки джоб. Насреща получавате сухо и защитено обширно пространство с покрив, което може да се отоплява и проветрява – с една дума, получавате удобство на достъпна цена.

 

На кого да се доверите, ако се нуждаете от ново хале?

 

 

Ако сте решили, че сега е моментът да разширите или подновите стопанството с нова метална конструкция, е желателно да изберете партньор с дългогодишен опит, какъвто е екипът на Хале-Хаус ЕООД. Фирмата е добре позната на представители от всички сектори и може да се похвали с безброй качествено реализирани проекти по европрограми.

 

Тъй като от Хале-Хаус ЕООД знаят най-добре от какво се нуждаят фермерите, те добавиха към своето портфолио не само изграждането на метални конструкции, но и тяхното производство в собствена база. Както е модерно да се прави, цикълът се затваря с пълен инженеринг – от проектирането на сградите през производството и монтажа до последващия сервиз.

 

За какво време може да се сдобиете с ново хале?

 

 

Разбира се, изискванията на клиента стоят на първо място, колкото и специфични да са те. Спрямо конструкцията се избира от какъв клас метал следва да се изработи тя. Вземат се предвид нужните антикорозионни защити спрямо предназначението на халето и се избира най-подходящото покритие за метала.

 

Заложените срокове се изпълняват стриктно. Капацитетът на производството е 100 тона на месец. Ако говорим за едно хале от 2000 кв. м например, то може да го имате само за месец.

 

На същото високо ниво е заваряването на метала, почистването,  боядисването. Фирмата е сертифицирана, а централата й е в Габрово.

„Търсят ни фермери от всички сектори. Всяка сграда е строго специфична и различна. За всички тези години сме натрупали богат опит. Правили сме пилчарници, краварници, зърнохранилища, навеси за селскостопанска техника, сервизи за комбайни. В Трън пък изградихме много интересна конструкция за хале, в което се гледат картофи. Те се вадят от земята и се съхраняват при микроклимат, който наподобява този под земята и не позволява покълване. С гордост мога да заявя, че на този етап няма нещо, което да не сме правили”, споделя собственикът  Божидар Христов.

 

Още ли се чудите защо ви е нужно хале във вашето стопанство?

 

 

Ако след всичко изписано дотук все още не сте убедени, че трябва да инвестирате в такова пространство, особено ако вече разполагате със собствена земя и други сгради, ето още няколко причини да го направите:

 

•    Защита срещу вредното въздействие на екстремни атмосферни условия, което намалява риска от загуби;
•    
Контрол на температурата и влажността, който осигурява оптимални условия за съхраняване и отглеждане на култури и животни, като се постига по-висок добив и качество на продукцията;
•    
Повишаване на производствения капацитет и повече организационни възможности;
•    
Оптимизиране на употребата на ресурси, като вода и енергия, което води до намаляване на разходите за производство.

 

Не забравяйте, че халето е инвестиция в бъдещето на вашето стопанство. То не само ще ви помогне да увеличите добива и доходите, но и ще ви даде по-голяма устойчивост и конкурентно предимство на пазара. Ако сте готови за работа и предизвикателства като Хале-Хаус ЕООД, не се колебайте да се свържете още сега с техен представител. Направете запитване или просто се консултирайте, от това само ще спечелите.