Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Пловдивския панаир бе приет в Европейската федерация на селскостопанските изложения

Пловдивския панаир бе приет в Европейската федерация на селскостопанските изложения

снимка: www.tractor.bg

Международен панаир Пловдив бе приет за член на Европейската федерация на организаторите на селскостопански изложения ЕURASCO по време на нейното общо събрание преди 2 седмици. Мястото в престижната организация е заслужено заради развитието на Международната селскостопанска изложба АГРА, която се утвърди като най-авторитетния форум на модерния агробизнес в Югоизточна Европа.

EURASCO е създадена през 1972 г. и в нея членуват 33 организатори на изложения в областта на селското стопанство и хранителната индустрия от 25 държави, сред които Дания, Холандия, Германия, Швеция, Белгия, България, Испания, Франция, Австрия, Швейцария, Великобритания, Италия, Полша, Унгария, Латвия, Гърция, Ирландия, Португалия и др.

Приемането на АГРА в EURASCO ще допринесе за активизиране на контактите с водещите европейски изложения в този сектор, ще даде нови възможности за сътрудничество между компаниите в съвместни проекти, финансирани от ЕС, ще засили обмена на информация и опит, ще подобри условията за маркетинг, реклама и презентиране на фирмите участнички.

Очаква се АГРА 2009 да бъде още по-интересна и полезна. Към момента около 70% от традиционно участващите на АГРА фирми от селскостопанския бранш са потвърдили заявките си за изложението през Февруари 2009.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug