Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Победителите в конкурса - Искам да стана фермер получиха своите награди в последния ден на Бата Агро

Победителите в конкурса - Искам да стана фермер получиха своите награди в последния ден на Бата Агро

Днес, в последният ден на БАТА АГРО , вносителят на селскостопанска техника фирма Оптиком, награди победителите в конкурса за детска рисунка на тема "Искам да стана фермер".

 

Участниците в надпреварата са деца на възраст от 4 до 14 години от детски градини, училища и клубове по рисуване от Перник, Попово, Летница, Бургас, Костинброд, Червен бряг, Пловдив, Нова Загора, Габрово, Дулово, Карнобат, Тутракан, Павликени, с. Поповица, Стара Загора и др, които изпратиха 273 рисунки.

 

След гласуване на страницата на фирма Опиком бяха избрани и победителите в няколко възрастови групи, които днес получиха и своите на награди на фирмения щанд на БАТА АГРО в Стара Загора. Всяко дете получи грамота и много подаръци -  умалени модели на трактори, тениски с възможност за оцветяване на апликациите, книжки за оцветяване с моливчета, шапки, ключодържатели и др.

 

Децата, които не са успели да присъстват на награждаването ще получат своите награди по пощата.

 

След приключване на изложението БАТА АГРО, детските рисунки ще красят офисите и представителствата на фирма Оптиком в цялата страна. През есента от фирмата плануват с всички детски рисунки участвали в конкурса да организират изложба в библиотека "Захари Княжевски" в гр. Стара Загора.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug