Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Победителят в томболата на СД „Стойчеви” получи награда си – моторен трион Husqvarna

Победителят в томболата на СД „Стойчеви” получи награда си – моторен трион Husqvarna

Победителят в томболата на СД „Стойчеви” от Добричкия селскостопански панаир получи наградата си. Росен Димитров спечели моторен трион Husqvarna след като взе участие в томболата, организирана от добричката фирма. За нея Росен научил докато разглеждал щанда на фирмата. Решил да си опита късмета – написал име и телефон за връзка и след два дни, докато си почивал на плажа, му се обадили, че е спечелил.

Росен е от Дряново. Студент е в Русенския университет. Заедно с баща си отглеждат 3 хил. дка земя в дряновското село Гостилица. Произвеждат пшеница, ечемик и слънчоглед.

Пред Трактор.БГ късметлията разказа, че на щанда на СД „Стойчеви” той и баща му харесали Turbo chopper-а на американския производител Great Plains, който замества дисковата брана. „За нашето стопанство би била подходяща една такава 4-5 метрова машина, която да агрегатираме с трактор от 200 к.с.”, каза Росен и си пожела скоро да имат възможност да си закупят чопъра.

Новият моторен трион Husqvarna  пък, веднага ще влезе в употреба, тъй като младият фермер се занимава и с дърводобив.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug