Полева презентация на агро техника CASE, Salford и Vaderstad на 1-и септември до Добрич

Полева презентация на агро техника CASE, Salford и Vaderstad на 1-и септември до Добрич

 

Официалният вносител за България на селскостопанска техника с марките CASE , Vaderstad и Salford, фирма Римекс 1 Холдинг ЕАД ще организира полево представяне на агро техника. 

 

Събитието ще се състои на 1-и Септември от 11.00 ч, близо до Добрич. Демонстрацията на нови технологии и машини ще се състои в землището на Братя Павлови, което се намира в посока от Добрич към Варна, след 5-ти КМ, след първият пояс , в дясно.

 

 

На вниманието на фермерите бъдат демонстрирани колесни и верижни трактори Кейс ( CASE ) , механични и пневматични сеялки, сеялки за директна сеитба ( Vaderstad ) и култиватори Salford.

 

 

За пръв път ще бъде демонстрирана сеялката на VÄDERSTAD, Seed Hawk за директна сеитба. Със своите уникални по рода си анкерни ботуши, сеялките Seed Hawk засяват семената и полагат торта на различни една от друга дълбочини.

 

Организаторите на демонстрацията от фирма Римекс 1 Холдинг , канят всички заинтересовани зърнопроизводители да посетят събитието, на което ще могат да се запознаят в детайли с новите технологии в сектора, а също да се видят със свои приятели, партньори и колеги.