Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Полицията започва системни проверки на земеделска техника

Полицията започва системни проверки на земеделска техника
Полицията ще осъществява засилен контрол на движението на извънгабаритни и тежки пътни превозни средства, като трактори, комбайни и камиони, превозващи селскостопанска продукция, за да се предотвратят пътни произшествия в рамките на жътвената кампания. От МВР Враца съобщават, че на всички МПС, участващи в кампанията, ще се извършват системни проверки.
 
Полицията във Враца е готова с плана и организацията за опазване на селскостопанската продукция от престъпни посегателства, като са планирани множество специализирани полицейски операции и съвместни проверки с други държавни контролни органи.
 
Полицейско присъствие ще има на местата и пунктовете, в които ще се приема и съхранява продукцията. При всяко съмнение за нередност или извършено посегателство, земеделците и всички граждани могат да търсят незабавно връзка с полицията на тел.112.
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug