Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Поредния трактор BUHLER продаде Бултрекс

Поредния трактор BUHLER продаде Бултрекс

www.tractor.bg

Поредния трактор BUHLER продаде Бултрекс, този път на зърнопроизводителят г-н Даниел Михов, който обработва над 12 000 дка. земи във Великотърновското село Страхилово. Управляваната от него фирма "Стронг 2000" отглежда пшеница, слънчоглед, царевица и ечемик.   

Новият внос на 3 бр. от гигантските трактори BUHLER, бе направен на 26-и Юни, а машините пътуваха на ход от пристанището в Свищов до базата в гр.Левски.


Фермерът планува да увеличи обработваемите площи с още 10 000 декара, за което тракторът BUHLER HT 435, ще спести значителни средства при всичките агро-технически мероприятия.  

 
На въпросът "Защо избрахте Buhler?", г-н Михов отговори:

  

"Избрах за своето стопанство този мощен трактор, поради следните факти:
- съчетание на добро качество, мощност и цената. Цената е без конкуренция.
- Харесва ми, че трактора е лесен за управлението, електроника е сведена до минимум.
- Планирам да увелича обработваемите площи с още 10 хил. дка, и тази машина ще ми спести разходите по обработката и работна ръка, тъй като този трактор и равностоен на 3 трактора от среден клас .

- Поръчах и специален прикачен инвентар от Франция. "

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug