POTILA представи нова серия култиватор MAGNUM PLUS на българския пазар

POTILA  представи нова серия култиватор MAGNUM PLUS на българския пазар
Финландският търговски партньор на УНИВЕРСАЛ-НВГ, производител на култиватори POTILA, представя на българския пазар нова серия предсеитбен култиватор модел MAGNUM PLUS.  
 
Култиваторите са подходящи както за финна предсеитбена подготовка, така и за стърнищни обработки. Той отлично доказва възможностите си  в тежки почви и при наличието на много растителни остатъци. 
 
Той е единствен на българския пазар култиватор,  чиито „S”-образни работни органи с размери 11х45 мм, са на 6 см един от друг и са разположени в 9 реда. Така изискването за мощност на машината е по-ниско, а от там разхода за гориво намалява.
 
 
Интензивното вибриране на “S”-образните  работни органи,  разбива буците от оранта и същевременно запълва празнините, като предоставя оптимални условия на поникване, дори и на дребнозърнестите култури. 
 
Работните ширини в серията Magnum PLUS, са от 7 до 11 метра, което прави култиватора изключително производителен.
 
За отличната маневреност на машината и регулирането на работната дълбочина спомагат осем широки гуми с размери 340/55-16 и рама с три секции.
 
Мощната система CROSSBOARD (подравняваща дъска), със собствена хидравлика и размери 10х80 мм, служи за подравняване на терена и предварително разбиване на буците.
 
След работните органи има възможност да се добавят заден подравнител и пружини. 
 
Пружиниращите органи отзад,  разрохкват почвата и я предпазват от измръзване и  образуване на кора. Благодарение на тях по-дребната фракция от почвата слиза в дълбочина 5-6 см, където се намират семената.
 
Задния подравнител също е със самостроятелна хидравлика, което улеснява регулирането на машината и спестява време за механични настройки.
 
Култиватора е снабден с осветление за безопасно движение по пътищата.
 
Другите модели на финландския производител  са от сериите Premium Classic, Master и Maxer PRO.
 
Малкият представител на култиваторите POTILA е модела PREMIUM Classic. Той  се предлага в работни ширини 5, 6 и 7 метра. Работните органи в тази серия са с размери 10х45 мм, разположени на разстояние между тях 8 см, с рама от 6 реда.  Моделите от тази серия изискват по-малка мощност на трактора и се предлагат с възможност за избор,  между задни пружинни органи или спираловиден валяк.
 
 
Мощните култиватори от сериите MASTER и MAXER PRO  се характеризират с висока производителност в работата, здраво изработена рама и се представят отлично при работа в тежки почвени условия.  Предлагат се в работни ширини от 5 до 8 метра за модела MASTER и от 6 до 10 метра за MAXER PRO. Работните органи са разположени на разстояние един от друг на 8 или 10 см, върху 8-редова рама. Предлага се  хидравлично регулиране на предния и задния подравнител и задни пружинни органи, за допълнително разрохкване на почвата.
 
Избора на култиватор POTILA  е печеливша комбинация ако желаете бърза и качествена предсеитбена подготовка, само с една обработка.
 
Всички земеделски производители  могат да се възползват от  „Акция с промоционално ниски цени, за ранни поръчки на култиватори POTILA, до края на месец декември“
 
За повече информация посетете сайта на „ УНИВЕРСАЛ-НВГ“ на WWW.UNIVERSAL-NVG.BG или се свържете с търговския екип на фирмата на телефон 0889 231012 или 06173 99 99.
 
 
Добави коментар