Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

POTILA представи нова серия култиватор MAGNUM PLUS на българския пазар

POTILA  представи нова серия култиватор MAGNUM PLUS на българския пазар
Финландският търговски партньор на УНИВЕРСАЛ-НВГ, производител на култиватори POTILA, представя на българския пазар нова серия предсеитбен култиватор модел MAGNUM PLUS.  
 
Култиваторите са подходящи както за финна предсеитбена подготовка, така и за стърнищни обработки. Той отлично доказва възможностите си  в тежки почви и при наличието на много растителни остатъци. 
 
Той е единствен на българския пазар култиватор,  чиито „S”-образни работни органи с размери 11х45 мм, са на 6 см един от друг и са разположени в 9 реда. Така изискването за мощност на машината е по-ниско, а от там разхода за гориво намалява.
 
 
Интензивното вибриране на “S”-образните  работни органи,  разбива буците от оранта и същевременно запълва празнините, като предоставя оптимални условия на поникване, дори и на дребнозърнестите култури. 
 
Работните ширини в серията Magnum PLUS, са от 7 до 11 метра, което прави култиватора изключително производителен.
 
За отличната маневреност на машината и регулирането на работната дълбочина спомагат осем широки гуми с размери 340/55-16 и рама с три секции.
 
Мощната система CROSSBOARD (подравняваща дъска), със собствена хидравлика и размери 10х80 мм, служи за подравняване на терена и предварително разбиване на буците.
 
След работните органи има възможност да се добавят заден подравнител и пружини. 
 
Пружиниращите органи отзад,  разрохкват почвата и я предпазват от измръзване и  образуване на кора. Благодарение на тях по-дребната фракция от почвата слиза в дълбочина 5-6 см, където се намират семената.
 
Задния подравнител също е със самостроятелна хидравлика, което улеснява регулирането на машината и спестява време за механични настройки.
 
Култиватора е снабден с осветление за безопасно движение по пътищата.
 
Другите модели на финландския производител  са от сериите Premium Classic, Master и Maxer PRO.
 
Малкият представител на култиваторите POTILA е модела PREMIUM Classic. Той  се предлага в работни ширини 5, 6 и 7 метра. Работните органи в тази серия са с размери 10х45 мм, разположени на разстояние между тях 8 см, с рама от 6 реда.  Моделите от тази серия изискват по-малка мощност на трактора и се предлагат с възможност за избор,  между задни пружинни органи или спираловиден валяк.
 
 
Мощните култиватори от сериите MASTER и MAXER PRO  се характеризират с висока производителност в работата, здраво изработена рама и се представят отлично при работа в тежки почвени условия.  Предлагат се в работни ширини от 5 до 8 метра за модела MASTER и от 6 до 10 метра за MAXER PRO. Работните органи са разположени на разстояние един от друг на 8 или 10 см, върху 8-редова рама. Предлага се  хидравлично регулиране на предния и задния подравнител и задни пружинни органи, за допълнително разрохкване на почвата.
 
Избора на култиватор POTILA  е печеливша комбинация ако желаете бърза и качествена предсеитбена подготовка, само с една обработка.
 
Всички земеделски производители  могат да се възползват от  „Акция с промоционално ниски цени, за ранни поръчки на култиватори POTILA, до края на месец декември“
 
За повече информация посетете сайта на „ УНИВЕРСАЛ-НВГ“ на WWW.UNIVERSAL-NVG.BG или се свържете с търговския екип на фирмата на телефон 0889 231012 или 06173 99 99.
 
 
news|readBySlug